G4 kijelző csere 49.990,- Ft Gyári kijelző 49.990 Ft | Utángyártott kijelző ára felől érdeklődj telefonon!

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A G4 megjelenítőjéről is elmondható az, ami az okostelefon kijelzők legtöbbjéről általában: az érintő üveg leggyakrabban valamilyen fizikai behatás során sérül. Ezt a problémát kizárólag az LG G4 kijelző csere orvosolhatja. A repedt kijelző használata nem ajánlott, hiszen az elvághatja a használó kezét.

A cserélendő LG G4 kijelző

Az LG LCD-i mindig is híresek voltak remek teljesítményükről - melyeknek csak a G4 akkumulátora látja kárát. Könnyedén előfordulhat azonban, hogy egy leejtés vagy ütődés során az alkatrész megreped vagy pókhálósra törik. Ilyen esetekben elkerülhetetlen az LG G4 kijelző cseréje, melyet látványszervizeinkben megközelítőleg 30 perc alatt végzünk el.

A repedt vagy törött alkatrész nem csupán esztétikai hiányosságokkal jár, de egészségügyi veszélyeket is hordoz, ugyanis amennyiben az érintőüveg kipattan a helyéről, könnyen sérülést okozhat a készülék használójának. Ezért is érdemes a törött kijelzőjű G4-et a lehető leggyorsabban egy megbízható LG okostelefon szervizbe vinni.

Az LG G4 kijelző csere menete

Első lépésként kikapcsoljuk a telefont, majd óvatosan eltávolítjuk az LG G4 hátlapját és akkumulátorát. Ezt követően a hátlapi keretet rögzítő biztonsági csavarokat  csavarozzuk le a készülék házáról. Majd a komolyabb szerviztapasztalatot igénylő műveletek következnek.

Az LG G4 kijelző cseréjéhez el kell távolítanunk a készülék alaplapját, majd a jack panelt és a kijelző szalagkábelét szereljük ki az eszköz házából. Mindezek után szabadon hozzáférhetővé válik a G4 kijelző is.

Pro tipp

  • Az LG G4 kijelző csere komoly szakmai tapasztalatot igénylő művelet, nem érdemes otthon kísérletezni vele - akkor sem, ha egy egészen pontos leírást és videós anyagot találunk a folyamatról az interneten.
  •  Amennyiben az LG G4 kijelző csere ára gyanúsan alacsony, érdemes körülnézni más szervizek árlistáján is az "olcsó húsnak híg a leve" mondás alapján.
  • Szerelésnehézségi szint: 7/10