Nexus 4 akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG Nexus 4 akkumulátor cseréje indokolt abban az esetben, ha a készülék csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, annak lecsatlakoztatását követően azonban kikapcsol. Szintén akkumulátor probléma, ha 10-30% töltöttségnél többet nem vesz fel, illetve ebben az intervallumban kikapcsol. Az LG Nexus 4 akkumulátor cseréjét a hátlapi csavarok és a műanyag keret csavarjainak eltávolításával végezzük.

Több fórumon is aggodalmas hozzászólásokat olvashattunk arról, hogy LG Nexus 4 akkumulátora, hiszen annak töltéstároló képessége 2100 mAh, ami az LG-től szokatlan húzás, tekintve, hogy a G2-vel indult szériáé egytől-egyig 3000 mAh-val bír. Azonban meg kell említenünk, hogy a 2100 mAh-ás akkumulátorok a legtöbb okostelefon esetében elegendőnek bizonyultak, így a Google és az LG közös készüléke sem okoz majd csalódást ebből a szempontból.

A cserélendő LG Nexus 4 akkumulátor

Általában véve 1-1,5 év alatt már csökken annyit egy oksotelefon üzemideje, hogy megérje elgondolkodni az alkatrész cseréjén. Igaz ez az LG Nexus 4 akkumulátorára is. Az alkatrész meghibásodására utal, ha a készülék már kizárólag töltőre csatlakoztatva üzemel, a hálózati adapterről lecsatlakoztatva kikapcsol. Ha az LG Nexus 4 akkumulátora 10-30%-os töltöttségi szintnél magasabbat nem képes felvenni vagy ezen a szinten a telefonon már radikális lassulás tapasztalható, esetleg sűrűn újraindul vagy kikapcsol, az LG Nexus 4 akkumulátor cseréje javasolt.

A szerelés menete

Miután eltávolítottuk az LG Nexus 4 SIM kártya olvasóját, óvatosan levehetjük a készülék hátlapját is. Ezután pedig az LG Nexus 4 akkumulátor szalagkábelének rögzítését kell kicsavaroznunk ahhoz, hogy az alkatrészt szabadon kivehessük a készülékből. Ezt követően pedig behelyezhetjük az új LG Nexus 4 akkumulátort.

Pro tipp

  • Az LG Nexus 4 akkumulátor cseréje viszonylag egyszerű folyamat, azonban laikusok könnyedén kárt okozhatnak a készülékben egy esetlegesen rosszul visszacsavart alkatrésszel is.
  • Szerelésnehézségi szint: 4/10