Nexus 4 kijelző csere 29.990,- Ft Gyári kijelző 59.990 Ft | Utángyártott kijelző 29.990 Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az LG Nexus 4 kijelzője általában leejtés, ütődés vagy erősebb nyomás hatására sérül meg. Ilyen esetekben legtöbbször az érintőüveg törik be és az LCD sértetlen maradt. Sajnos ilyen esetekben is a teljes kijelző cseréjére van szükség. Fordít esetben, - bár ez igen ritkán fordul elő - ha az érintőüveg sértetlen marad, akkor is cserélni kell a kijelzőt.

Az LG Nexus 4 kijelzője kiváló élményt biztosít, ha telefonunkon különböző mozgóképes médiatartalmat, például filmeket szeretnénk nézni. A 4,7 hüvelykes 768x1280 felbontású, 320 ppi True HD IPS Plus technológiás kapacitív érintőkijelző bár nem a kategóriája legnagyobb kapacitású telefonja, a rendelkezésére álló lehetőségeket azonban a lehető legoptimálisabban használja ki.

A cserélendő LG Nexus 4 kijelző

Az, hogy az LG Nexus 4 kijelzője szoftveres úton hibásodjon meg, viszonylag ritka jelenség. A legtöbb esetben azzal a panasszal hozzák el szervizünkbe javítandó LG Nexus 4 készülékeket, hogy az leejtés során meghibásodott. Ilyen jellegű meghibásodások például az LG Nexus 4 kijelzőjének repedéses vagy töréses sérülései. Ilyenkor, bár elsődlegesen esztétikai hiányosságot jelent a törött LG Nexus 4 kijelző, érdemes azonnal cserélni az alkatrészt, ugyanis egy esetlegesen kihulló képernyő üvegszilánk  könnyedén felsértheti a használó kezét. Többen kérdezik, hogy az abban az esetben, ha kizárólag az LG Nexus 4 LCD-je vagy érintőüvege sérült, cserélhetőek-e az alkatrészek külön-külön. A válasz sajnos nem. Az LG Nexus 4 kijelzője ugyanis a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan az LCD és az érintőüveg egybeépített alkatrésze, így meghibásodás esetén a megjelenítő mindkét komponensét cserélnünk kell.

A szerelés menete

A szerelés menete az LG Nexus 4 SIM kártya foglalatának, hátlapjának, majd akkumulátorának eltávolításával veszi kezdetét. Ezt követően eltávolítjuk az LG Nexus 4 hangszóróit annak szalagkábeleivel egyetemben, miután az azt fedő műanyag lapot lecsavaroztuk. Az LG Nexus 4 alaplapját fedő műanyag lapot a hangszóró modul belső fedlapjához hasonlóan eltávolítjuk, majd a készülék alaplapját az arra csatlakoztatott szalagkábelekkel együtt kivesszük a készülék házából. Ezt követően néhány biztonsági csavar eltávolítása után az LG Nexus 4 kijelzője is szabadon eltávolíthatóvá válik.

Pro tipp

  • Ne próbáljunk meg nagyon olcsón beszerezhető LG Nexus 4 kijelzők vásárlásával spórolni, ezek ugyanis működésük során csalódást kelthetnek.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10