Nexus 5 jack csatlakozó csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Nexus 5 jack csatlakozójának meghibásodására utal, ha a készülékhez csatlakoztatott fülhallgató recsegve, vagy egyáltalán nem szól. Előfordulhat az is, hogy a készülék egyáltalán nem ismeri fel, így csatlakozás után, továbbra is a hangszórók adják a hangot.

A cserélendő Nexus 5 jack csatlakozó

Multimédia szempontjából a Nexus 5 egyetlen hátránya az FM- rádió hiánya. A telefon kapott egy egész pofás zenelejátszó programot, amivel létrehozhatsz lejátszási listákat, mappákba rendezheted kedvenc számaidat, és – ha igény van rá – próbálkozhatsz a hangszínszabályzóval is.

Gyakori hibának számít a fülhallgató kábelének megtörése, szakadása is. Ha a készülékbe csatlakoztatott fülhallgató nem működik, érdemes megpróbálnod egy másikkal is, hogy megbizonyosodj róla, valóban a jack csatlakozó hibásodott-e meg. Szerencsésebb eset, ha másik fülhallgatóval működik, mivel olcsóbb abból beszerezni egy újat. Erre a linkre kattintva választhatsz kínálatunkból.

Ne ess kétségbe, ha minden kötél szakadt, és valóban a Nexus 5 jack csatlakozója hibásodott meg, szervizünkben terheltségtől függően, minél rövidebb idő alatt javítjuk a problémát.

A Nexus 5 jack csatlakozó csere menete

A Nexus 5 jack csatlakozója a telefon alján található, így ahhoz kell eljutnunk, a szerviz művelete során. A telefont kikapcsoljuk, majd kivesszük belőle a SIM kártyát, és annak tálcáját. A Nexus 5 hátlapját ragasztóanyag tartja, amelyet vékony pengetőkkel felfeszítünk, majd finom mozdulattal elemeljük a készüléktől.

A jack csatlakozót kiemeljük, helyére illesztjük az újat, majd visszaszereljük egyenként a készülékbe a hiányzó alkatrészeket. Utolsó lépésben teszteljük, megbizonyosodunk róla, hogy valóban tökéletesen működik-e.

Pro tipp

  • A ragasztóanyag szétválasztása kényes folyamat, ami kifinomultságot és tapasztalatot követel. Ha otthon, nem megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel kezdesz a munkának, könnyen előfordulhat, hogy még nagyobb kárt teszel a készülékedben.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10