Nexus 5X előlapi kamera csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Foltos, homályos képeket készít az előlapi kamerád, esetleg már használni sem tudod? Ha cserélni kell az alkatrészt, szerviz technikus kollégáink egy napon belül újjávarázsolják a telefonod.

A Nexus 5X előlapi kamera meghibásodásának jelei

  • A képeken megjelenő apró foltok, a homályos fotók mind az előlapi kamera hibájára utalnak. Jó hír, hogy ezeket nagy eséllyel a lerakódott szennyeződés okozza, amin egy óvatos tisztítás tud segíteni.
  • Szintén meghibásodásra utal, ha a kamerát nem is tudod használni. Ezt okozhatja beázás vagy egy komolyabb ütés, ami az alkatrészt éri.
  • Ha csak sötétséget látsz az alkalmazásba lépve vagy meg sem tudod azt nyitni, nem feltétlenül a kamera hibája – szoftveres probléma is nagy eséllyel állhat a háttérben.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Olyan előlapi kamerát építünk a telefonodba, amit a saját készülékünkben is nyugodt szívvel látnánk viszont – teljesen új, sérülésmentes perifériát, ami hajszálpontosan illik az eredeti helyébe. Az egyetlen különbséget az elkészített szelfiken fogod látni, amik ismét tökéletes minőségben készülhetnek el, megörökítve a legjobb pillanataidat.

Miért válasszalak titeket?

  • Kollégáink napról-napra fejlesztik tudásukat. Ennek köszönhető, hogy még a legújabb modellek felépítését és javítási nehézségeit is ismerik és gond nélkül szervizelik ezeket a készülékeket is.
  • A javítást kockázatnak élheted meg, hiszen sok helyen nem tudhatod, milyen alkatrészt kapsz a pénzedért. Mi kizárólag válogatott alkatrészekkel dolgozunk, a beépített előlapi kamerádra pedig garanciát vállalunk.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10