Nexus 5X hátlap csere 12.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A hátlap sérülése esetén a helyzet súlyosságától függ, hogy szükséges-e a csere. Mindenesetre a telefon értéke biztosan csökkeni fog, ha nincs tökéletes állapotban és a törések akár sérülést is okozhatnak neked. Szervizünkben egy új hátlap beépítésével orvosolni tudjuk a problémát.

A Nexus 5X hátlap meghibásodásának jelei

  • Egyértelmű hibajel, ha egy leejtés után a hátlapon törések, karcolások jelennek meg. Ilyenkor erősen javasolt az alkatrész cseréje, mert az éles repedésekkel magadnak is sérülést okozhatsz a mindennapos használat során.
  • Ha a hátlap horzsolódik, nem feltétlenül indokolt a csere. Ugyanakkor mérlegelned kell, hogy ebben az esetben csökkeni fog a készülék értéke.
  • Olyan esetekben, amikor sérül a hátlap, sokszor más, belső alkatrészek is meghibásodnak. Szervizeinkben teljes bevizsgálást végzünk, hogy minden lehetséges problémát ki tudjunk szűrni.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A készüléked egy tökéletesen új, válogatott minőségű hátlapot fog kapni, ami pontosan illeszkedik a telefonra éppen úgy, mint az eredeti. A csere után újra teljes értékű Nexus 5X mobillal fogsz rendelkezni, amin meg sem fog látszódni, hogy valaha is sérült volt.

Miért válasszalak titeket?

  • Jól ismerjük az LG készülékek javításával járó nehézségeket, így komoly tapasztalattal fogjuk elvégezni a hátlap cseréjét. Nem érdemes ezzel a munkával otthon próbálkoznod, mert nagyobb kárt okozhatsz vele, mint amilyen eredetileg fennállt.
  • Ha a hátlap sérülésén kívül más problémát is észlelünk, azonnal szólunk neked és ha igényled, elvégzünk minden szükséges javítást.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10