Lifeproof Fre iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

22.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iPhone 8/7 cseppálló besorolást kapott, amit nem érdemes összetéveszteni a teljes vízállósággal. Egy strandon, a tengerparton, vagy épp a vízzel teli fürdőkádba ejtve nem alkalmas az iPhone védelmi rendszere a víz távol tartására. Ha vízben fotóznál, vagy csak nem szeretnéd kint, az ismeretlen emberek mellett hagyni a parton a készüléked, ajánlott rá beszerezned egy minőségi iPhone 8/7 vízálló tokot.

A 360°-os védelmet biztosítja a kijelző előtt található extravékony védőréteg, ami tökéletesen átengedi az ujjlenyomatot is. Gyártása során szem előtt tartották az esztétikai megjelenést, a súlya és mérete egyaránt minimális. Ebből fakadóan telefon használatában egyáltalán nem jelent hátrányt. Összeszerelése sem okozhat gondot, csupán pár mozdulat az egész. A Spigen szelfibotját használva méltóképpen örökítheted meg a legszebb emlékeidet.

  • Egyedi megjelenés
  • Tökéletes védelem víz és porosodás ellen
  • Átengedi az ujjlenyomatot
  • Kompatibilis: iPhone 8/7