Lumia 830 akkumulátor csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Nokia Lumia 830 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék csak a hálózati- vagy USB csatlakozás során működőképes, egyébként rövid idő alatt kikapcsol. Akkumulátori problémákra utalhat még, ha a telefon 10-30%-os töltöttség esetén is kikapcsol. A Nokia Lumia 830 akkumulátor cseréje 5 percet vesz igénybe, a folyamat szervizünkben megvárható.

A Nokia Lumia 830 polikarbonát hátlapja alatt található 2200 mAh-ás akkumulátor koránt sem nevezhető kiemelkedő darabnak. A készülék energiagazdálkodása azonban lehetővé teszi, hogy átlagos igénybevétel esetén a Nokia Lumia 830 akkumulátora akár két napos üzemidőt is képes biztosítani készülékünk számára.

A cserélendő Nokia Lumia 830 akkumulátor

Akik azonban nincsenek megelégedve a Nokia Lumia 830 akkumulátorának teljesítményével, akár szoftveres úton is javíthat az erőforrás teljesítményén. A Nokia Lumia 830 akkumulátor cseréjére akkor kerül sor: ha a készülék kizárólag a hálózati adapterről vagy az USB csatlakozóval számítógépről tölt, lecsatlakoztatást követően azonban a telefon kikapcsol; a Nokia Lumia 830 csak 10-30% közötti töltést vesz fel vagy sűrűn kikapcsol; a készülék extrém gyorsan lemerül. Ezekre a problémákra nem hatásos a szoftveres beállítás, csak az Nokia Lumia 830 akkumulátor cseréje jelent megoldás. A csere időtartama 10 perc, a helyszínen megvárható és figyelemmel követhető.

A szerelés menete

A Nokia Lumia 830 színes polikarbonát hátlapja viszonylag egyszerűen lepattintható a készülékről, ezt követően pedig a Nokia Lumia 830 akkumulátora is szabadon eltávolítható a készülék keretéből. Szervizünkben kizárólag minőségi alkatrészekkel dolgozunk és a leggyorsabb, legegyszerűbb szervizfolyamatokra, valamint a bonyolult javításokra is egyaránt garanciát vállalunk.

Pro tipp

  • Soha ne használjunk ellenőrizetlen forrásból beszerzett, feltűnően olcsó Nokia Lumia 830 akkumulátort, ugyanis ezek az alkatrészek esetlegesen felpúposodhatnak, felrobbanhatnak.
  • Szerelésnehézségi szint: 2/10