Lumia 930 akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Nokia Lumia 930 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülékünk csak hálózati- vagy USB csatlakozás során működőképes, más esetben hamar kikapcsol. További akkumulátor problémákra utalhat, ha a telefon 10-30%-os töltöttség esetén is kikapcsol. A Nokia Lumia 930 akkumulátor cseréje 5 percet vesz igénybe, a folyamat szervizünkben megvárható.

A készülék hardverezése miatt igen sokat fogyaszt, ezért a Nokia Lumia 930 akkumulátorának 2420 mAh kapacitása első blikkre kevésnek bizonyulhat. Kellemes meglepetést szolgáltat azonban a telep azok számára, akik így vélekednek, a Nokia Lumia 930 akkumulátora ugyanis a telefon akár 1,5-2 napig is bírja töltés nélkül - ami az okostelefonok esetében szép teljesítménynek mondható.

A cserélendő Nokia Lumia 930 akkumulátor

A Nokia Lumia 930 akkumulátor meghibásodása igen könnyen diagnosztizálható. Amennyiben készülékünk már nem képes a megszokott üzemidőt biztosítani úgy, hogy az igénybevétel intenzitása nem változott, illetve a telefon egyre sűrűbben kikapcsol vagy újraindul 10-30% töltöttségi szint között, minden bizonnyal a Nokia Lumia 930 akkumulátor cseréje indokolt. További akkumulátor hibajel, ha Nokia Lumia 930 készülékünk kizárólag hálózati adapterre csatlakoztatva üzemel.

A szerelés menete

A Nokia Lumia 930 akkumulátor csere a készülék micro SD kártyájának eltávolításával veszi kezdetét. Ezután eltávolíthatjuk a Nokia Lumia 930 színes hátlapját. Mindezek után a biztonsági csavarok és a Nokia Lumia 930 akkumulátor csatlakozójának óvatos eltávolításával a tápegység szabadon kivehetővé válik.

Pro tipp

  • Ha nem rendelkezünk szervizes tapasztalattal, ne próbáljuk meg otthon eltávolítani a Nokia Lumia 930 akkumulátorát, a feladatot bízzuk inkább szakszervizre.
  • Szerelésnehézségi szint: 3/10