Tempered Glass for Samsung Samsung

2.245,- Ft
3.990,- Ft
Válassz típust!
Note 3 (3.990 Ft)
S6 (3.990 Ft)
S6 Edge (4.490 Ft)
S7 (4.990 Ft)
S7 - Gold (3.990 Ft)
S7 - Rose Gold (3.990 Ft)
S7 - Silver (3.990 Ft)
S7 Edge - Gold (3.990 Ft)
S8 (4.990 Ft)
S8 Plus (4.990 Ft)
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ezentúl nem kell attól tartanod, hogy egy rossz mozdulattal szilánkosra törheted a készüléked kijelzőjét, a rendkívül masszív, mégis papírvékony Samsung Galaxy kijelzővédő fólia megóvja az érintőüveget a karcolásoktól és az ütésektől egyaránt. A kijelzővédő felhelyezését követően sem a zsebedben lévő kulcscsomó, sem a kezedből kiejtett telefon nem hozza Rád többé a frászt, hiszen biztos lehetsz benne, hogy kijelződ biztonságban van. Üzleteinkben ráadásul a hagyományos fóliák mellett a hajlított kijelzővédők is megtalálhatók. A teljes védelem érdekében azonban érdemes egy ütésálló Samsung Galaxy tokot is beszerezned.

  • A Samsung Galaxy kijelzővédőt egy tökéletes tapadást biztosító ragasztó rögzíti a készülék érintőüvegére, mely az eltávolítást követően sem hagy nyomot.
  • 3x erősebb védelmet biztosít, mint a hagyományos kijelzővédő fóliák
  • Rezgéselnyelő tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza a Samsung Galaxy kijelző törését
  • A kijelzővédő nem ront a Samsung érintő érzékenységén
  • Egy esetleges törés esetén a Samsung Galaxy kijelzővédő üveg pókhálósra és nem szilánkosra törik, a balesetveszély elkerülése érdekében - ráadásul ilyen esetekben a készülék kijelzője sértetlen marad
  • A jelenleg elérhető legmasszívabb Samsung Galaxy kijelzővédő üvegfólia

 * Fontos tudnivaló: a szépséghibás hajlított kijelzővédők felületén esetenként hajszálkarcok fedezhetők fel, ennek ellenére a kiegészítő tökéletesen tapad a Galaxy S6 Edge kijelzőjére és funkciója szerint meg is óvja az érintőüveget a legtöbb sérüléstől - karcolástól, ütődéstől. Igény esetén a szépséghibás kiegészítőről még a vásárlást megelőzően fotót tudunk küldeni, illetve személyesen, üzletünkben is megtekinthető a termék.