OWC Envoy Pro SSD Kit MacBook Pro , MacBook Air

29.990,- Ft
Válassz típust!
ORG
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha megkérdeznék 10 MacBook használót, hogy mi a készülékük legnagyob hibája, legalább 8-an azt felelnék, hogy a kevés tárhely. Ezen nincs mit szépíteni, valóban csekély módon bánik a Apple ezzel a részével, a legtöbbünk MacBook-jában 128 GB, vagy 256 GB csücsül. Ez pedig hamar megtelik, ha az ember letölt 1-2 filmet, készít pár videót és még zenéit sem a felhőből hallgatja.

Erre a problémára találtunk megoldást, az OWC gyártó termékével. Az Envoy Pro SSD Kit, nem más mint egy külső SSD meghajtó, amit csatlakoztatva a MacBook-hoz, bővítheted a tárhelyét, aszerint, amekkora SSD-t tartasz benne. 

A külső meghajtó nem csak a tárhelyproblémákat feledteti. Szállítható, így az adataidat egész nap magadnál tarthatod, az ütődésektől pedig megvédi az érzékeny alkatrészt. Méreteiről sem érdemes elfelejtkezni, olyan miniatűr, hogy akár a farzsebedbe is csúsztathatod.

Ha nálunk bővíted 128 GB-ról 256 GB-ra a MacBook-od, lehetőségedben áll kérni a 128 GB SSD tárolóba helyezését. Kérd kollégáink segítségét.

  • A külső SSD tartó színe megegyezik a MacBook Air színével
  • Rendkívül gyors adatátviteli sebesség (USB 3.0 kapcsolat)
  • Nem igényel hálózati adaptert
  • Kompatibilis: MacBook Air, MacBook Pro, MacBook