Galaxy A3 (2016) akkumulátor csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az akkumulátor csökkenő ereje, és az ezzel együtt járó vészesen fogyó üzemidő okozza a legtöbb idegességet a felhasználók körében. Sajnos elkerülhetetlen az akkumulátor elfáradása, azt ajánljuk, lépj túl minél hamarabb a problémán szervizünk segítségével.

A Galaxy A3 (2016) akkumulátor meghibásodásának jelei

  • Egyértelmű jel, ha a készülék üzemideje az utóbbi időben vészesen csökkent. Ez azt jelenti, hogy akár egy 10 perces videó lejátszása során is 5-10%-ot merül. Ez idővel csak rosszabbodni fog, érdemes hamar túlesned az akkumulátor cserén.
  • Ha töltőre csatlakoztatva a készülék nem veszi fel a kellő mennyiségű energiát, lehet, hogy a töltésvezérlő a hibás, vagy épp a töltőkábel.
  • Az akkumulátor felpúposodhat, ezzel együtt kárt tehet a belső alkatrészekben. Ha bármilyen elváltozást észlelsz a készülék házában, szintén fordulj szervizünkhöz.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Szerviztechnikus kollégáink a munkafolyamat során, egy az előzővel milliamperben tökéletesen megegyező, új akkumulátort ültetnek a készülékbe. Mit jelent ez a gyakorlatban? Az új alkatrésszel még legalább 1,5-2 évig használhatod megfelelő üzemidő mellett a készüléked.

Miért válasszalak titeket?

  • Kényesen figyelünk a beszerzett alkatrészek megfelelő minőségére. Teszteljük a perifériákat, csak olyanokat ültetünk be, amit mi is szívesen használnánk.
  • A szerviz során tesztelünk. Előfordulhat, hogy a készülék hibás üzemidejét nem az akkumulátor okozza, hanem egy beragadt alkalmazás. Szervizpontjainkban a szoftveres hibákat is megoldjuk.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10