Galaxy A3 (2016) csengő hangszóró csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha nem hallod a videókat és a zenéket, vagy nem hallod, ha hívnak – maga a telefon válik szinte használhatatlanná ezzel. A mindennapokban alig van haszna így az eszköznek, ezért mihamarabb cserélni kell a csengő hangszórót. Mi ezt megtesszük neked: gyorsan, minimális szereléssel, alaposan tesztelve, amíg vendégül látunk egy kávéra.

A Samsung Galaxy A3 (2016) csengő hangszóró meghibásodásának jelei

  • Tudhatod, hogy a csengő hangszóróval van baj, ha a multimédiás tartalmakat nem, recsegve vagy nagyon halkan hallod csak – ami ma már abszurd módon lecsökkenti egy telefon funkcionalitását.
  • Ha nem hallod a hívásokat, értesítéshangokat, az viszont még frusztrálóbb, ha fontos hívásokról maradhatsz így le, ami megengedhetetlen.
  • A tompa vagy teljesen süket hangszóró miatt lehet, hogy elalszol reggel egy fontos tárgyalás vagy találkozó előtt, elkésel a munkából.
  • Ha ilyen jelenségeket észlelsz egy beázás vagy ütődés, törés után, keresd fel a szervizt: gyorsan kicseréljük a csengő hangszórót, és véget vetünk a kényelmetlenségnek.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Olyan gyári minőségű csengő hangszórót adunk, amivel a telefonod úgy szól majd, mintha épp most kapcsoltad volna be először. A kiszerelés nem egyszerű folyamat, a hátlap felől közelítjük a hangszórót, a telefont melegítve felolvasztjuk a ragasztót, majd a középkeretet is kicsavarozzuk – mindezt viszont gyorsan és rutinosan végezzük, hisz szakértő szervizeseink sok százszor csinálták már ezt.

A szerelés során kivesszük az alaplapot, akkumulátort is, a bonyolult folyamat végén azonban, amikor mindent visszahelyeztünk, nagyon alaposan le is teszteljük a szerkezetet, hogy minden tökéletesen működjön. Fél-egy nap alatt meg is oldjuk az egész cserét és a készülék tesztelését, és a végén elégedetten távozhatsz egy újra teljes értékű telefonnal.

Miért válasszalak titeket?

  • Ilyen bonyolult szerelési folyamatot csak profira bízhatsz, olyanokra, akik tényleg gyári minőségű alkatrészekből dolgoznak.
  • A javítást követően leteszteljük a készüléket, hogy biztosak legyünk a javítás sikerében.
  • Sok száz csengő hangszóró csere után biztos kézzel végezzük a javítást.
  • Végül meghívunk egy kávéra is, és ha szeretnéd, jó tanácsokkal látunk el, hogyan kerüld el a jövőbeni sérüléseket és hibákat.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10