Galaxy A3 (2016) előlapi kamera csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Zajos, homályos az összes szelfid, hiába a tökéletes fényviszonyok, mégis becsillan a fény, vagy egyszerűen nem is látsz semmit, amikor fotóznál - gyakori hibajelenségek, ha sérül az előlapi kamerád. Ilyenkor nagy eséllyel cserélni kell. Mi ezt gyári minőségű alkatrésszel megoldjuk, valószínűleg akár aznap elkészülünk a javítással, és újra úgy használhatod a kamerát, mintha a telefont aznap vetted volna.

A Samsung Galaxy A3 (2016) előlapi kamera meghibásodásának jelei

  • Ha az összes kép zajos, pedig tökéletesnek kellene lennie, hisz nappal, tiszta idő van, sérülhetett a lencséd.
  • Ha becsillan a fény, pedig biztosan nem kellene, vagy indokolatlanul homályos, rosszul fókuszált az összes képed, minden bizonnyal az előlapi kamera sérülése az oka.
  • Ha egyáltalán nem is látsz semmit, akkor is nagy eséllyel a kamerát kell cserélni.
  • Mindez komolyabb sérülés, leejtés után könnyen előfordulhat. Ilyenkor érdemes egy szakember segítségét kérned, hogy újra tökéletes szelfiket lőhess.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Gyári minőségű alkatrészt kapsz tőlünk, ami garantáltan úgy működik majd, akár egy tökéletesen új telefonnál. A ragasztással együtt fél-egy nap alatt elkészül a telefonod, szerencsés esetben akár annyi idő alatt, míg a közeli Alleeban vagy Westendben megebédelsz. Ha végeztünk, nem lesz többé homályos a kép, nem kell más telefonját elkérned a szelfikhez, nem lesz minden képeden indokolatlan zaj, ami használhatatlanná teszi azt. Profi segítséget, hibamentes javítást kapsz teljes körű teszteléssel együtt a szerelést követően, és még jó tanácsokkal is ellátunk, hogy hosszú életű legyen a mobilod.

Miért válasszalak titeket?

  • Mindig gyári minőségű alkatrészt kapsz tőlünk, amit sokkal kisebb valószínűséggel kell újra cseréltetni.
  • Nem csak a gépparkot, tudásunkat is folyamatosan fejlesztjük - a több ezer elvégzett javítással együtt nincs olyan hiba, amit még ne javítottunk volna.
  • Meghívunk egy kávéra és tanácsokat adunk, hogyan használhatod a telefont úgy, hogy sokáig ne kelljen hozzánk visszatérned.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10