Galaxy A3 (2016) hátlap csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A hátlap cseréje az, amit nem kell megindokolni és halogatni sem. Cseréje nem hosszú folyamat, rövid idő alatt újjá varázsoljuk a készüléked.

A cserélendő Galaxy A3 (2016) hátlap

A hátlap könnyen sérül, és szinte mindig ki van téve a veszélynek. Ebből fakadóan számos Galaxy A3 hátlapot cseréltünk már, és biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is fogunk. Természetesen nem javasoljuk, hogy a legelső kisebb karcnál már indulj is szervizünkbe egy cserére, de vannak olyan esetek, amikor valóban elhagyhatatlan a telefon szerelése.

Ilyen, ha a készülék leesett, és annak hatására tört a hátlapja. Nem tudhatod, milyen belső alkatrészek sérültek meg, így érdemes azokat is át vizsgálni. A mélyebb karcok megvághatják az ujjaidat, komolyabb sebeket is ejtve akár.

A Galaxy A3 (2016) hátlap csere menete

Talán a Galaxy A3 hátlapjához férünk legjobban hozzá, ha a telefon szerelését tekintjük. Azonban tudnod kell, hogy ez sem egy gyerekjáték, mivel a Samsung nem „pazarolt” csavarokat a telefonba, csupán ragasztóanyag segítségével biztosította az alkatrész tartását. Ami nem probléma, mert jól tart, hosszútávon sem enged el, de leszedésekor melegítést igényel. A hő hatására nem csak a hátlap, de a belső alkatrészek, sőt, még a kijelző is nagyobb veszélynek van kitéve.

Érdemes tehát szakszerű, és régóta a piacon jelenlévő szervizeket választani, olyanokat, akik garanciát vállalnak az elvégzett munkára. A ragasztó száradását meg kell várni, ha ez nem történik meg, a későbbiekben elengedhet, és újra viheted szervizbe.

Pro tipp

  • A hátlapot megvédheted egy megfelelő minőségű és teherbírású Galaxy A3 tok használatával.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10