Galaxy A3 (2016) kamera lencse csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az életlen, zajos képeket készít a telefonod, és szoftveroldalról nem orvosolható a gond, a lencsét kell cserélni. Ez lehet leejtés miatti sérülés, karcolódás, repedés eredménye. Ha behozod hozzánk a telefont, ezt egy napon belül megoldjuk neked, hogy újra minden fontos pillanatot megörökíthess.

A Samsung Galaxy A3 (2016) kamera lencse meghibásodásának jelei

  • Szeretnél mindent megörökíteni egy nyaraláson, de csupa zaj a kép, sehogy sem tudsz fókuszálni, amire szeretnél – ezt okozhatja a lencse sérülése.
  • Ha szoftveresen nem tudod a problémát megoldani, szinte biztos, hogy fizikai sérülés érte a lencsét, és cserélni kell.
  • Lehet, hogy jó fényviszonyok között is csupa homály és becsillanás minden képed, amit valószínűleg a repedt kamera lencse okoz.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Kamera lencsénél is nagyon fontos, hogy csak gyári minőségű alkatrésszel cseréljük a sérültet. A cserét fél-egy munkanapon belül megoldja egy profi szakemberünk – ebben már a ragasztó száradása is benne van.

Ha behozod a telefont, azonnal felmérjük az állapotát, és ha a kamera lencsét cserélni kell, ezt rögtön meg is kezdjük. A lencse cseréjéhez el kell távolítania ragasztott hátlapot, majd kiszedni a középkeretet, amiről eltávolítható a hibás lencse. Ezt pótolva egy új gyári minőségű lencsével, már csak a hátlap visszaragasztása van soron, illetve a száradás.

Ha készen vagyunk, leteszteljük a telefont, és te újra tűéles képeket lőhetsz, nem lesz zaj, homály, becsillanás: újra minden fontos pillanatot megörökíthetsz

Miért válasszalak titeket?

  • Sok száz ilyen esettel találkoztunk már, ezért nagyon rutinosan, gyorsan végezzük a cserét.
  • Gyári minőségű alkatrészt adunk, így hosszú távon hibamentes maradhat a készüléked.
  • Átadás előtt alaposan leteszteljük a telefont, hogy biztos lehess benne: tökéletes állapotban kapod vissza.
  • Még jó tanácsokkal is ellátunk: miközben megvendégelünk egy kávéval elmondjuk, hogyan kerülheted el a hasonló sérüléseket a jövőben.