Galaxy A3 (2016) USB csatlakozó csere 12.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha azt látod, hogy a dock csatlakozód nem sérült, mégsincs töltés vagy szinkronizálás, nem ismeri fel kábelen keresztül a számítógéped, vagy éppen a töltő kábel mozgatásakor alkalmanként érintkezik csak, nagy eséllyel cserélni kell a dock csatlakozót. Meglehet, hogy ázás, ritkábban fizikai sérülés miatt van szükség a cserére. A javítást mi kb. fél nap alatt megoldjuk.

A Samsung Galaxy A3 (2016) dock csatlakozó szalagkábel meghibásodásának jelei

  • Ha reggel úgy veszed fel a dockról a telefont, hogy semmit sem töltött, jó eséllyel a dock csatlakozó kábel hibásodott meg.
  • Ha nem vagy képes elindítani a szinkronizációt, kénytelen vagy azt kézzel, kábellel közvetlenül megoldani, az is utalhat a kábel sérülésére, zárlatra.
  • A dock csatlakozó szalagkábelnek a nedvesség komoly ellensége, ha a töltés vagy szinkronizálás egy ázás után problémás, mindenképpen cserére lesz szükséged.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A kábeledet fél-egy munkanap alatt, raktárkészletről lecseréljük, méghozzá gyári minőségű alkatrészre. (Mielőtt jössz, érdemes idetelefonálnod, hogy biztosan legyen megfelelő alkatrészünk.) A teljesen új dock csatlakozó szalagkábellel a dock úgy működik majd, mint új korában: nem kell majd azon idegeskedned, hogy feltölt-e a telefon, mire elindulnál valahová, vagy hogy a fotóidat tudod-e kényelmesen szinkronizálni a számítógépre. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy betérsz otthonos szervizünkbe, ahol az egyik tapasztalt kolléga azonnal a segítségedre is siet.

Miért válasszalak titeket?

  • Tőlünk gyári minőségű alkatrészt kapsz, nem pedig olyat, amely hosszú távon kárt tesz a készülékedben, vagy hamar újra cserélni kellene.
  • Raktárkészletünkről szinte biztosan bármikor hozzájuthatsz a cserekábelhez, az eszközt fél-egy nap alatt elvégezzük a javítást.
  • Szakértő kollégáink tanácsokkal látnak majd el, hogyan kerülheted el, hogy a dock csatlakozó szalagkábel újra sérüljön vagy meghibásodjon.
  • Több száz hasonló esetet láttunk már, így nem csak tudjuk, hogy a megelőzés a leghatékonyabb, be is avatunk, hogyan csináld.