Galaxy A3 (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a készüléked bekapcsoló gombja nem reagál erős nyomásra sem, cserére szorul. Hozd be egyik szervizünkbe a készüléked, és rövid időn belül megjavítjuk.

A cserélendő Galaxy A3 (2017) bekapcsoló szalagkábel

A Galaxy A3 oldalán található gomb könnyen sérülő alkatrész, több felhasználónak is meggyűlt már vele a baja. A gomb beragadhat, betörhet, de erős ütés hatására akár be is törhet. Ha nem reagál, cserélni kell, mivel az alaplaphoz szalagkábelen keresztül csatlakozik, így azzal együtt cseréljük.

A Galaxy A3 bekapcsoló szalagkábele szervizes szemmel nézve nem könnyen elérhető, így szerelése is magas fokú tudást és gyakorlatot igényel. Azt javasoljuk, csak megbízható szervizekbe vidd a telefont, ahol garanciát adnak a javítására, és kellően tájékoztatnak előtte a szükséges információkról.

A Galaxy A3 (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere menete

A telefont kikapcsoljuk, majd a hátlapját felmelegítjük. Ez szükséges eljárás, mivel a Samsung ragasztotta a hátlapot, eltávolítani ezért csak úgy lehet, ha előtte megolvasztjuk az alatta található ragasztóréteget. Azonban figyelmesen kell eljárni, az olvasztás során a hátlap érzékenyebbé válik, a koncentrált hő pedig a belső alkatrészeknek sem tesz jót, a készüléket borító festékréteg pedig lepereghet róla.

A hátlapot eltávolítva, a középkeret tartócsavarjait csavarozzuk ki, ezután tűnnek fel a különböző belső alkatrészek. A bekapcsoló gombnak és szalagkábelének leválasztása előtt ki kell emelnünk a z alaplapot is. Nagyon óvatosan kell kiemelni, mivel az alaplapon lévő lábakat roppant könnyű letörni, ezzel a telefon működésképtelenné fog válni. Miután új bekapcsoló gomb szalagkábelt helyeztünk a telefonba, összeszereljük és leteszteljük.

Pro tipp

  • Egy arra alkalmas, megbízható Galaxy A3 tokkal megvédheted a készülék oldalsó gombjait.
  • Üzletünkben számos Galaxy A3 kiegészítőt találsz. Nézz szét webshopunkban!
  • Szerviznehézségi szint: 7/10