Galaxy A3 (2015) bekapcsoló gomb szalagkábel csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha nem reagál a Galaxy A3 a bekapcsoló gomb megnyomására, akkor valószínű, hogy a szalagkábel hibásodott meg. A problémát a Samsung Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere oldhatja meg.

A cserélendő Samsung Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy maga a gomb sérül meg, ekkor csupán a bekapcsoló gombot kell kicserélni - bár erre szervizünkben nem láttunk példát. Ha viszont a szalagkábel meghibásodik, akkor a készülék nem érzékeli a gomb megnyomását, ezáltal nem tudja továbbítani a jelet az alaplapnak. A szalagkábel általában nagyon extrém mechanikai sérülés esetén szakad vagy sérül, így normál használat mellett nem valószínű az alkatrész meghibásodása. A víz természetesen a bekapcsoló gomb elektronikájának sem tesz jót, nedvesség hatására zárlatos lehet, ebben az esetben is a Samsung Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere javasolt.

Samsung Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel csere menete

A Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábel cseréhez legelőször a hátlapot kell eltávolítanunk, melyet a gyárban ragasztóval rögzítettek a fém középkerethez. A bekapcsoló gomb és a szalagkábel a középkereten kapott helyet, így nem kell tovább bontani a készüléket. A hibás szalagkábelt kiszereljük, majd betesszük az új, gyári Samsung Galaxy A3 bekapcsoló gomb szalagkábelt. Végül visszacsavarozzuk a fém középkerettel egybeépített hátlapot. A ragasztó száradásához kb. 2-3 óra szükséges, ezért a teljes szervizelés kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  • Szerviznehézségi szint: 8/10