Galaxy A3 (2015) hangerő szabályzó szalagkábel csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy A3 nem reagál a hangerő szabályzására, akkor vagy a hangerő gomb hibásodott meg, vagy a gomb szalagkábele. A második esetben indokolt a Samsung Galaxy A3 hangerőszabályzó szalagkábel csere.

A cserélendő Samsung Galaxy A3 hangerőszabályzó szalagkábel

A Samsung Galaxy A3 hangerőszabályzó szalagkábele általában akkor sérül meg, ha készüléket extrém nagy mechanikai sérülés érte, például, ha nagy magasságról kemény felületre esik. Ezen kívül, ahogy a készülék többi alkatrészének, úgy a hangerőszabályzó szalagkábelnek sem tesz jót a nedvesség, hiszen a befolyó víz zárlatot okozhat az alkatrészben.

Ha meghibásodik a hangerőszabályzó szalagkábele, akkor a telefon oldalán lévő hangerőszabályzó gombokkal nem lehet állítani a hangerő szintjét.

Samsung Galaxy A3 hangerőszabályzó szalagkábel csere menete

Először a Galaxy A3 hátlapját kell eltávolítani, melyet egy speciális ragasztóval erősítettek a középkerethez. Ezt követően a hangerőszabályzó szalagkábelt lecsatlakoztatjuk a középkeretről, majd kiszereljük. Az új, gyári Samsung Galaxy A3 hangerőszabályzó szalagkábel beszerelése után összeszereljük a készüléket. A hátlap új ragasztásának szilárdulási ideje 2-3 óra, így a készülék szervizelési ideje kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Szerviznehézségi szint: 8/10