Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel csere 17.990,- Ft

Ha a Galaxy A3 nem reagál a hangerő fel-le állítására, akkor vagy a hangerő gomb hibásodott meg, vagy a gomb szalagkábele. A második esetben indokolt a Samsung Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel csere.

A cserélendő Samsung Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel

A Samsung Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábele általában akkor sérül meg, ha készüléket extrém nagy mechanikai sérülés érte, például, ha nagy magasságról kemény felületre esik. Ezen kívül, ahogy a készülék többi alkatrészének, úgy a hangerő szabályzó szalagkábelnek sem tesz jót a nedvesség, hiszen a befolyó víz zárlatot okozhat az alkatrészben.

Ha meghibásodik a hangerő szabályzó szalagkábele, akkor a telefon oldalán lévő hangerő szabályzó gombokkal nem lehet állítani a hangerő szintjét.

Samsung Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel csere menete

Először a Galaxy A3 hátlapját kell eltávolítani, melyet egy speciális ragasztóval erősítettek a középkerethez. Ezt követően a hangerő szabályzó szalagkábelt lecsatlakoztatjuk a középkeretről, majd kiszereljük. Az új, gyári Samsung Galaxy A3 hangerő szabályzó szalagkábel beszerelése után összeszereljük a készüléket. A hátlap új ragasztásának szilárdulási ideje 2-3 óra, így a készülék szervizelési ideje kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Szerviznehézségi szint: 8/10