Galaxy A3 (2015) hátlap csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Abban az esetben, ha berepedt, esetleg betört a Galaxy A3 hátlapja, akkor az esztétika megjelenés és a belső alkatrészek megóvása érdekében javasoljuk a Samsung Galaxy A3 hátlap cserét.

A cserélendő Samsung Galaxy A3 hátlap

A Galaxy A3 hátlapja edzett védőüveg borítással van ellátva, a kijelzőhöz hasonlóan, ami megóvja a hátlapot a karcolódástól és a kisebb ütésektől. A felület általában ellenáll a mindennapi használat során előforduló igénybevételeknek, mint például a zsebben vagy táskában való hordozásból adódó karcolódásnak, egy-egy apró lejtésnek. Előfordulhatnak olyan nagyobb mechanikai hatások, amiktől a védőüveg már nem képes megóvni a hátlapot, így az megreped vagy betörik. Ilyen sérülés lehet például, ha nagyobb magasságból kemény felületre esik a telefon vagy extrém nagy nyomásnak van kitéve a készülék. Előfordulhat, hogy egy- egy sérülés következtében a kiálló üvegszilánkok a kezünkön egészségügyi sérülést okoznak, ezért is javasoljuk a Samsung Galaxy A3 sérült hátlapjának mielőbbi cseréjét.

A legnagyobb videó megosztó portálon, a „Samsung Galaxy A3 crash test”-re rákeresve, sokat megtudhatsz a készülék strapabíróságáról.

A Galaxy A3 hátlap csere menete

A Samsung Galaxy A3 hátlapját ragasztóval rögzítették a középkerethez, így ezt a két komponenst együtt távolítjuk el a készülékről. Ezután az új, gyári Samsung Galxy A3 hátlapot és a hozzá ragasztással rögzített fém középkeretet felhelyezzük a készülékre. A ragasztó szilárdulási ideje miatt a teljes szervizelési idő 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  •  Különböző védőtokokkal bizonyos szintig megóvhatjuk a készülék hátlapját az ütődésektől, sérülésektől.
  •  Szerviznehézségi szint: 5/10