Galaxy A3 (2015) home gomb csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy A3 home gomb a megszokottnál jobban mozog, „lötyög” vagy nedvesség érte és meghibásodott az elektronikája, akkor a Samsung Galaxy A3 home gomb csere fogja orvosolni a problémát.

A cserélendő Samsung Galaxy A3 home gomb

Az egyik legnagyobb ellensége a Galaxy A3 home gombjának a nedvesség. Ha esetleg vizes ujjal érinted meg a home gombot és az ujjadon lévő víz befolyik a gomb mögé, zárlatot okozhat az elektronikában, ami a home gomb moduljának meghibásodásához vezet.

A Samsung Galaxy A3 home gombja még nem rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, különálló, cserélhető alkatrész. Ha azt tapasztalod, hogy a készüléked home gombja jobban mozog, „lötyög” annál, mint amit megszoktál, akkor elképzelhető, hogy egy ideig még így is el tudja látni a funkcióját, viszont egy idő után valószínű, hogy nem fog reagálni a gombnyomásra. Ebben az esetben a Samsung Galaxy A3 home gomb cseréje javasolt.

Samsung Galaxy A3 home gomb csere menete

A Samsung Galaxy A3 home gomb cserét a kijelző leválasztása után tudjuk elvégezni, ami speciális ragasztóval van a kijelző kerethez rögzítve, ezért egy hőfúvó pisztoly segítségével körbe felmelegítjük a kijelzőt, majd óvatosan egy vékony műanyag pengetővel leválasztjuk róla. A sérült gombot eltávolítjuk, majd az új, gyári Samsung Galaxy A3 home gomb beillesztése után visszaragasztjuk a kijelzőt. A ragasztó száradási ideje miatt a teljes szervizelés kb. 2,5- 3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Vizes kézzel kerüljük a Samsung Galaxy A3 home gombjának érintését.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10