Galaxy A3 (2015) kijelző keret csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha olyan nagymértékben sérült meg a készülék, hogy a kijelző keret is eltört, vagy megrepedt, akkor a belső alkatrészek épsége érdekében javasoljuk a Samsung Galaxy A3 kijelző keret cserét mielőbb elvégeztetni.

A cserélendő Samsung Galaxy A3 kijelző keret

A Samsung Galaxy A3 kijelzője egy műanyag keretben helyezkedik el, melyet a fém középkeret vesz körül. A gyárban a kijelző kerethez erősítették hozzá a készülék megfelelő működéséért felelős belső alkatrészeket, mint például az alaplapot, az akkumulátort, az USB csatlakozót, a fülhallgató jack csatlakozót stb. Ha ez az alkatrész megsérül, például meghajlik, megreped vagy eltörik, akkor a készülék belső alkatrészei is megsérülhetnek, akár egy beázás alkalmával.

A kijelző keret normál használat mellet nem sérülhet meg, viszont ha nagyon extrém hatásoknak van kitéve a készülék, például nagy magasságból esik, nagy erővel egy kemény felületre vagy erős, fókuszált nyomásnak van kitéve, akkor előfordulhat, hogy megsérül a kijelző keret.

Samung Galaxy A3 kijelző keret csere menete

A kijelző keret cserét legegyszerűbben a kijelző eltávolításával tudjuk elvégezni. Itt a rögzítő csavarok kiszerelése után leválaszthatjuk a fém középkeretről a sérült alkatrészt. A kijelző kereten lévő összes sérülésmentes alkatrészt átszereljük az új, gyári Samsung Galaxy A3 kijelző keretre, többek között az alaplapot, a közelségérzékelőt, az akkumulátort, az USB csatlakozót, a fülhallgató jack csatlakozót, stb.

Ezt követően rögzítjük a fém középkerethez, majd visszaragasztjuk a kijelzőt abban az esetben, ha az sérülésmentes, ha a kijelzőt is cserélni kell, akkor az új, sérülésmentes kijelzőt ragasztjuk vissza. A ragasztó száradása miatt a teljes szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Érdemes masszív tokokkal óvni az eszközt az ilyen sérülésektől.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10