Galaxy A5 (2016) hátlap csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ajánlott a Galaxy A5 hátlapjának cseréje, ha az erősen karcosodott, törött. A mélyebb karcok nem csak a készüléked anyagi értékét rontják, de az ujjaidat is megvághatják. Szervizünkben kollégáink rövid időn belül cserélik a hátlapot.

A cserélendő Galaxy A5 (2016) hátlap

A Galaxy A5 üvegborítású hátlapja könnyen karcosodik. Ne okold magad azért, mert fél év után a készülékedet hajszálkarcok és horzsolódások borítják, megfelelő védelmet nyújtó tok nélkül, lehetetlenség megvédeni a telefont.

Egy erősen karcos hátlap csökkenti a készüléked anyagi értékét, emellett az ujjaidat is megvághatja. Nem érdemes tehát sokat várnod a cseréjével. Ha egy nagyobb ütődés következtében megtört a hátlap, előfordulhat, hogy a belső alkatrészeket is károsodás érte, ha még hibajeleket nem is tapasztalsz. Kollégáink megbízható munkával, rövid időn belül cserélik a törött hátlapot.

A Galaxy A5 (2016) hátlap csere menete

A Galaxy A5 hátlapjának cseréje tapasztalt kollégáink számára nem jelent problémát. Gyorsan és kockázatmentesen el tudják végezni. Azonban a munkafolyamat gyakorlatot és célszerszámokat igényel, amik hiányában esélyes, hogy nagyobb kárt okozol a készülékedben.

A hátlapot ragasztották a biztos tapadás érdekében, ezt a ragasztóanyagot fel kell oldanunk. Hőlégfúvóval, vagy melegítőpaddal egyenletesen melegítjük, addig ameddig felold, majd pengetőkkel aláékelve, megpróbáljuk a helyéről kimozdítani. Lassú, de magabiztos mozdulatokkal távolítjuk el a peremtől. Ezután az új, gyári minőségű hátlapra újabb ragasztóréteg kerül, majd pontosan a peremre visszaillesztve erős nyomás alatt tartunk addig, ameddig megköt.

Pro tipp

  • Az internetről rendelt alkatrészek olcsóbbak lehetnek, mint azok, amelyeket professzionális szervizekben építenek be. Ugyanakkor a minőségük sokkal rosszabb.
  • Üzleteinkben számos gyári Samsung kiegészítőt találhatsz. Nézz szét webshopunkban!
  • Szerviznehézségi szint: 6/10