Galaxy A5 (2017) kijelző csere 45.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Kijelző cserére leggyakrabban akkor hozzák ügyfeleink a készüléküket, ha az már használhatatlanná tört, esetleg olyan mély karcok borítják, amelyek felsértik az ujjaikat. Azt javasoljuk, ne várd meg a legrosszabb állapotokat, ess túl hamarabb az elmaradhatatlan kijelző cserén! Raktáraink mindig teltek, kollégáink felkészültek, szervizterheltégtől függően még aznap megjavítjuk a készüléked!

A Galaxy A5 (2017) kijelző meghibásodásának jelei

  • A Galaxy A5 (2017) OLED panelja több részből épül fel. Mindegy melyik sérül, a kijelző, vagy a touch, minden esetben cserélnünk kell az egész előlapot.
  • Az OLED technológia sokkal jobb képet ad vissza, mint az LCD, ugyanakkor gyermeteg hibája a beégés. Sajnos nem javítható, a kijelző cseréje oldja meg a problémát.
  • Egy-két karc miatt nem ajánlott a munkafolyamat. De egy durván horzsolódott, karcos készülék értékéből sokat levon az állapota. Érdemes meggondolni egy esetleges értékesítés előtt is a hibák korrigálását.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Samsung által gyártott alkatrészt építünk a készülékbe, természetesen OLED panellal ruházzuk fel a Galaxy A5-öt. Mivel az eredeti gyártótól szerezzük be az alkatrészt, így nem különbözik majd az előző paneltől. Színhűség, pontos illeszkedés, tökéletes érintés jellemzi.

Miért válasszalak titeket?

  • Sokan azt gondolják, egy telefon szerelése nem nagy kihívás. Ezt a gondolkodást felerősíti az interneten található megszámolhatatlan mennyiségű videó a kijelző cseréjéről. Ezek a videók általában megvágottak, a szerelést szakemberek végzik el. Élőben sokkal nehezebb, körülményesebb a csere, ráadásul rengeteg hibázási lehetőséget tartogat. Bízd képzett szerviztechnikus kollégáinkra a csere elvégzését.
  • Hallottunk már olyan szervizről, ahol akár egy hónapot is kellett várni, mire beérkezett hozzájuk a megrendelt Galaxy A5 kijelző. Raktárunkon mindig tartunk Samsung alkatrészeket, így a lehető leghamarabb el tudjuk végezni a cseréjét.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10