Galaxy A5 (2015) beszéd hangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy A5 beszéd hangszóró csere akkor indokolt, ha telefonáláskor nem hallod a vonal másik végén beszélő felet, viszont kihangosítva a készülék alsó hangszóróján keresztül megfelelően hallod őt.

A cserélendő Samsung Galaxy A5 beszéd hangszóró

Ha azt gyanítod, hogy nem működik megfelelően a Galaxy A5 beszéd hangszórója, akkor teszteld le úgy, hogy telefonbeszélgetés során a telefont kihangosítod. Ekkor, ha az alsó hangszórón keresztül megfelelő a hangminőség, valószínű, hogy meghibásodott a beszéd hangszóró.

Általában extrém nagy ütődés vagy beázás, esetleg szennyeződés hatására hibásodhat meg a beszéd hangszóró. Bizonyos esetekben egy alapos tisztítás megoldást jelenthet a problémára, viszont ha ezek után sem működik hibátlanul az alkatrész, akkor a Samsung Galaxy A5 beszéd hangszóró csere fog megoldást nyújtani.

Samsung Galaxy A5 beszéd hangszóró csere menete

A Galaxy A5 beszéd hangszóró cseréhez legelőször a fém középkeretet és a hozzárögzített hátlapot kell eltávolítani. Ezt követően néhány csavar kiszerelése után leválasztható a fém középkeret a kijelző keretről, így hozzáférünk az alaplaphoz, melyet szintén ki kell venni ahhoz, hogy hozzáférjünk a beszéd hangszóróhoz. Miután óvatosan eltávolítottuk a sérült alkatrészt, helyére illesztjük az új, gyári Samsung Galaxy A5 beszéd hangszórót. Az utolsó fázisban pedig összeszereljük a készüléket és visszaragasztjuk a hátlapot, mely száradási ideje kb. 2-3 óra, így a szervizelés 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Telefonbeszélgetés során győződjünk meg róla, hogy megfelelő-e a készülék hangerő szintje.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10