Galaxy A5 (2015) előlapi kamera csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy A5 előlapi kamera csere akkor indokolt, ha a vele készített képek rossz minőségűek (életlenek, foltosak) és az alkatrész újra szoftverezése sem orvosolja a problémát.

A cserélendő Samsung Galaxy A5 előlapi kamera

Ha azt tapasztalod, hogy a Samsung Galaxy A5 előlapi kamerájával készített képek életlenek és zavarosak, akkor érdemes ellenőrizned az előlap tisztaságát, hogy nem szennyeződött-e az előlapi kamera előtti rész. Ha a felület tiszta, de ennek ellenére rossz minőségűek az elkészült képek, akkor érdemes letesztelni a hátlapi kamerát, hogy változatlan minőségű képeket készít-e, hiszen gyakran a hátlapi kamera nem megfelelő működése a felelős az előlapi kamera meghibásodásáért.

Ha extrém mechanikai sérülés érte a készüléket, akkor előfordulhat, hogy maga az előlapi kamera vagy a szalagkábele sérül, ilyen esetben az előlapi kamera csere oldhatja meg a problémát.

Gyakran „gyári” alkatrészként árulnak olyan előlapi kamerákat is, melyek csupán gyári minőségű után gyártott alkatrészek. Javasoljuk, hogy a kétes eredetű alkatrészekkel bánj óvatosan. Mi kizárólag a Samsung által gyártott alkatrészeket áruljuk, és ezeket szereljük be a készülékbe!

Samsung Galaxy A5 előlapi kamera cseréjének folyamata

A Samsung Galaxy A5 előlapi kamera csere első lépéseként leválasztjuk a hátlapot, melyet ragasztással rögzítettek a fém középkerethez. Ezt követően a rögzítő csavarok kiszerelése után a fém középkeretet is eltávolítjuk, így hozzáférünk a Galaxy A5 előlapi kamerájához. A meghibásodott kamera szalagkábelét lecsatlakoztatjuk az alaplapról, majd kiszereljük az alkatrészt. Helyére illesztjük az új, gyári Samsung Galaxy A5 előlapi kamerát, melyet csatlakoztatunk az alaplaphoz, majd visszaszereljük a fém középkeretet és új ragasztással rögzítjük a hátlapot. A ragasztó száradási ideje miatt a teljes szervizelés kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Esetenként a hátlapi kamera meghibásodása okozza az előlapi kamerára meghibásodását.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10