Galaxy A5 (2015) hangerő szabályzó szalagkábel csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Akkor indokolt a Samsung Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel cseréje, ha a készülék nem reagál a hangerő szabályzó gombok megnyomására és nem lehet szabályozni általa a hangerő szintjét.

A cserélendő Samsung Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel

Általában csak nagyon extrém sérülés esetén hibásodik meg a hangerő szabályzó szalagkábel, illetve akkor, ha beázik a készülék és a nedvesség zárlatot okoz az elektronikában. Ha meghibásodik a szalagkábel, akkor a hangerő szabályzó gomb megfelelő működése érdekében javasoljuk a Samsung Galaxy A5 hangerő szabályzó gomb szalagkábel cserét.

Önmagában a Galaxy A5 hangerő gombja nem - vagy csak nagyon ritka esetekben hibásodik meg.

Samsung Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábel csere menete

A hangerő szabályzó szalagkábel a fém középkereten helyezkedik el, így legelőször a hátlapot kell eltávolítani, melyet a gyárban ragasztással erősítettek a középkerethez. Így könnyedén hozzáférünk a sérült szalagkábelhez, melyet egy fém csipesszel eltávolítunk. A helyére illesztjük az új, gyári Samsung Galaxy A5 hangerő szabályzó szalagkábelt, majd újfent rögzítjük a középkeretet és az ahhoz rögzített hátlapot. A teljes szervizelési idő kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe, mivel a ragasztónak kb. 2-3 órát száradnia kell.

Pro tipp:

  • Szerviznehézségi szint: 7/10