Galaxy A5 (2015) kijelző keret csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy A5 kijelző keret cserére akkor van szükség, ha a készülék olyan mértékben sérült, hogy megrepedt vagy eltört maga a kijelző keret is.

A cserélendő Samsung Galaxy A5 kijelző keret

A Samsung Galaxy A5 kijelzőjét a kijelző keret veszi körbe. Ehhez a kerethez erősítették hozzá a készülék belső alkatrészeit, mint például az alaplapot, az akkumulátort, az USB csatlakozót, a fülhallgató jack csatlakozót, stb. Ha a kijelző keret megsérül, például megreped vagy eltörik, akkor a készülék belső alkatrészei is megsérülhetnek.

A telefon normál használata mellet általában nem sérül meg a kijelző keret, viszont ha a telefon nagyon extrém hatásoknak van kitéve (például nagy magasságból esik, nagy erővel egy kemény felületre), akkor előfordulhat, hogy megsérül.

Samung Galaxy A5 kijelző keret csere menete

A Samsung Galaxy A5 kijelző keret cseréhez legelőször el kell távolítani a készülék kijelzőjét. Ezt követően lecsavarozzuk a kijelző keretet a fém középkeretről, majd átszereljük az új, gyári Samsung Galaxy A5 kijelző keretre a belső alkatrészeket. Végezetül visszacsavarjuk a csavarokat, majd visszaragasztjuk a kijelzőt, vagy ha sérült az eredeti kijelző, akkor egy új, gyári kijelzőt szerelünk vissza. A ragasztó száradása miatt a teljes szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Szerviznehézségi szint: 6/10