Galaxy Ace 3 akkumulátor csere 5.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék a mindennapi használat során a szokásosnál gyorsabban merül le, 10-30%-on lévő töltöttség esetén kikapcsol, esetleg töltőre való csatlakoztatás nélkül nem is működik. A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátorcseréje során az alkatrészt teljes egészében kicserélik, javítása nem lehetséges.

A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátora az okostelefonoknál népszerű lítiumionos technológiával készült erőforrás. Feltöltését hálózatra vagy USB kábellel számítógépre történő csatlakoztatás során végezhetjük. A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátor kapacitása 1800 mAh, súlya pedig mindössze 0,005 kg.

A cserélendő Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátor

A Samsung Galaxy Ace 3 cseréje abban az esetben javasolt, ha a készülék már kizárólag rövid ideig képes töltés után üzemelni, rosszabb esetben egyáltalán nem kapcsol be, ha nincs töltőre csatlakoztatva. Előfordulhat, hogy Samsung Galaxy Ace 3 készülékünk a megszokottnál gyorsabban merül le vagy kevesebb töltést képes felvenni. A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátor cseréje mindössze 5 percet vesz igénybe, a folyamat a helyszínen megvárható.

A szervizelés menete

A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátor cseréje nem kíván különösebben bonyolult műveletet. A készülék hátlapját egyszerűen lepattintjuk, kivesszük a meghibásodott Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátort, majd az új alkatrészt illesztjük annak helyére.

Pro tipp

  • A Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátorának üzemideje növelhető, ha a készülék fényerejét lecsökkentjük, illetve ügyelünk a háttérben való működés során is energiát használó appokra
  • Nem érdemes a Samsung Galaxy Ace 3 akkumulátort ellenőrizetlen forgalmazótól vásárolni, ugyanis az olcsó, utángyártott alkatrészek nagyobb kárt is okozhatnak Samsung Galaxy Ace 3 készülékünkben