Galaxy Ace 4 kijelző csere 27.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A legtöbb okostelefonhoz hasonlatosan az Ace 4 kijelzőjének sérülése is különböző - általában véletlenszerű - mechanikai behatás következtében történik meg. Ilyenkor több dologra is érdemes figyelni, hiszen a megrongálódott alkatrész nem csupán további meghibásodások, de akár személyi sérülések okozójává is válhat.

A cserélendő Samsung Galaxy Ace 4 kijelző

Bizonyos esetekben a fentiekben leírt fizikai behatástól eltérő módon, szoftveres meghibásodás áldozatává is válhat kedvenc készüléked. Ez azonban nagyon ritka hibajel. Ilyenkor általában a készülék LCD-je mondja be az unalmast, nem pedig a leejtés vagy ütődés során gyarkan megrepedő érintőkijelző. Annak ellenére, hogy csak az LCD vagy csak az érintőkijelző sérül, mindkét alkatrész cseréje szükségessé válik.

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a Samsung Galaxy Ace 4 kijelző cseréje egy preciz javítási folyamat, mely komoly szakmai felkészültséget és szakképzettséget igényel. Semmiképpen sem ajánljuk, hogy otthon próbálkozz a meghibásodott megjelenítő javításával.

A Samsung Galaxy Ace 4 kijelző csere menete

A javítás első lépéseként a Samsung Galaxy hátlapját távolítjuk el - természetesen kizárólag azt követően, hogy kikapcsoltuk a készüléket. A SIM, illetve SD kártya eltávolítását követően a telefon középső keretrészét csavarozzuk le, hogy ily módon hozzáférhetővé tegyük az alaplapot és az arra csatlakozó szalagkábeleket.

Ha mindezzel végeztünk, elvégezhetjük a törött Samsung Galaxy Ace 4 kijelző cseréjét. Garancián túli szerviz folyamataink általában 30 percet vesznek igénybe, a javítások pedig igény szerint a helyszínen megtekinthetők. Mielőtt a készüléket visszaadjuk tulajdonosának, minden esetben alapos tesztelésnek vetjük alá az általunk javított eszközt.

Pro tipp

  • Annak ellenére, hogy az interneten sok "csináld magad" videó terjed a Samsung Galaxy Ace 4 kijelző cseréjéről, nem ajánljuk az otthoni barkácsolást, hiszen ez a legtöbb esetben további meghibásodásokat von maga után.
  • Ne késlekedj szervizbe vinni a készüléket, ha a Samsung Galaxy Ace 4 kijelzője megsérül, ugyanis a rongálódott alkatrész sérülésveszélyes.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10