Galaxy J5 (2015) fülhallgató szalagkábel csere 12.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A fülhallgató bemenetét szinte naponta használod, így a port erősített veszélynek van kitéve. A napi használat során megkophat, eltömődhet. Ráadásul a jack szalagkábele vékony alkatrész, amely könnyen szakad, a kisebb erőhatásokat sem bírja ki, így általában az jelenti a probléma forrását. Szervizünkben cseréljük a hibás alkatrészt.

A cserélendő Galaxy J5 fülhallgató szalagkábel

Akkor van szükséged a telefonod fülhallgató szalagkábelének a cseréjére, ha a készülékedbe csatlakoztatott fülhallgatót a telefonod egyáltalán nem ismeri fel. Ha felismeri, de mozgatás hatására recsegve, ropogva szólatatja meg a hangot, sajnos abban az esetben is a cseréje szükséges.

Mindenképpen érdemes a szervizelés előtt megvizsgálnod a fülhallgatót, ugyanis a napi használat mellett, könnyedén előfordulhat, hogy annak kábele törhetett meg. Ez számodra jobb hír, hiszen pótolni egyszerű és olcsóbb megoldás is. Szervizünkben remek fülhallgatók közül válogathatsz.

A Galaxy J5 fülhallgató szalagkábel csere menete

A Galaxy J5 fülhallgató szalagkábel a telefon alján található, az alaplap mögött. Kikapcsoljuk a készüléket, majd pengetők segítségével felfeszítjük a hátlapot. Óvatosan kell eljárnunk, mert a hátlap nagyon sérülékeny, és a munkafolyamat során könnyedén eltörhet.

Miután leemeltük a hátlapot, kicsavarozzuk a középkeret tartócsavarokat. Ezután kiemeljük az alkatrészt. Mivel szervizelési eljárás folyik, így áramtalanítanunk kell a készüléket, amelyet az akkumulátor szalagkábelének lecsatlakoztatásával érünk el. Ezután az alaplapból lecsatlakoztatjuk a további szalagkábeleket, kicsavarozzuk a csavarokat, és kiemeljük az alaplapot.

Alatta található a fülhallgató szalagkábel, amit kiemelünk, és újra cserélünk. Visszaépítjük a kiemelt alkatrészeket, majd újra rátesszük a hátlapot a telefonra. Leteszteljük a készüléket, ha megszólal a hangja a fülhallgatóból, befejezettnek tekintjük a munkafolyamatot.

Pro tipp

  • A problémát megoldhatja egy alapos tisztítás is, hiszen a zsebkoszolódás komoly és gyakori kihívást jelent a készülékednek!
  • Szerviznehézségi szint: 8/10