Galaxy Note 2 akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Samsung Galaxy Note 2 hálózati adapterre vagy USB kábelen keresztül számítógépre csatlakoztatva működőképes, a töltést megszüntetve azonban kikapcsol. Ebben az esetben az akkumulátor hibásodhatott meg a Note 2-ben. További hibajelek: az akkumulátor felpúposodik vagy 10-30%-os töltöttségi szinten a készülék újraindul, kikapcsol. A Note 2 akkumulátor cseréje nem igényel szerelési folyamatot.

A Samsung Galaxy Note 2 lítiumionos akkumulátora a gyártó adatai szerint 16 óra beszélgetésre elegendő energiát képes egy töltés során magába fogadni. A Samsung Galaxy Note 2 készenléti idejét 890 órára kalkulálta a gyártó. A Samsung Galaxy Note 2 akkumulátor cseréjét szervizünkben néhány perc alatt elvégezzük.

A cserélendő Samsung Galaxy Note 2 akkumulátor

A Samsung Galaxy Note 2 akkumulátor csere abban az esetben feltétlenül szükséges, ha a szokásos igénybevétel mellett a készülék sokkal gyorsabban merül le, mint ahogy azt megszokhattuk. A Samsung Galaxy Note 2 akkumulátor meghibásodása lehet az oka annak, ha a telefont csak töltőre csatlakoztatva tudjuk üzemeltetni, arról lecsatlakoztatva rövid időn belül lemerül.

A szerelés menete

Számos készülékhez hasonlóan a Samsung Galaxy Note 2 akkumulátor cseréje is egyszerű feladat. A Szerelés során le kell pattintani a készülék hátlapját, majd óvatosan eltávolítani a meghibásodott Samsung Galaxy Note 2 akkumulátort. Szervizünkben kizárólag minőségi, megbízható és ellenőrizhető forrástól beszerzett akkumulátorokat helyezzük el a javításra szoruló Samsung Galaxy Ace 3 készülékekben.

Pro tipp

  • Soha ne bízzunk meg az olcsó, ellenőrizetlen forgalmazótól származó Samsung Galaxy Note 2 akkumulátorokban, mert azok sokszor csalódást keltenek.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10