Galaxy Note 2 kijelző csere 64.990,- Ft Gyári kijelző 64.990 Ft | Utángyártott kijelző felől érdeklődj telefonon!

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy Note 2 kijelzője vagy a hozzátartozó szalagkábel mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) megsérülhet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés (repedés, pókhálósodás) keletkezik. Az imént említett problémák mindegyikére a teljes kijelző cseréje jelent megoldást.

A Samsung Galaxy Note 2 kijelző cseréjéről érdemes tudnunk, hogy bár a kijelző maga két részből áll, - az érintőüvegből és az LCD-ből - ezek cseréje csupán együtt lehetséges, még abban az esetben is, ha a Samsung Galaxy Note 2 kijelzőjének csak egyetlen összetevője sérült is meg.

A cserélendő Samsung Galaxy Note 2 kijelző

Előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy Note 2 kijelzője bizonyos erejű mechanikai behatás következtében sérülhet. Ilyenkor általában az érintőüveg sérül, az LCD általában egy pontra irányuló erős nyomás következtében rongálódik. Az utóbbi esetében a Samsung Galaxy Note 2 kijelzője fehér képet adhat vagy az LCD-n különböző színfoltok jelenhetnek meg. A Samsung Galaxy Note 2 kijelző cseréje nagyjából 25-30 percet vesz igénybe, a szervizelési folyamat a helyszínen megvárható, illetve figyelemmel kísérhető.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy Note 2 kijelző cseréje viszonylag magas fokú szakképzettséget és szerviztapasztalatot igényel, így semmiképp sem javasoljuk az otthoni szerelést. A Samsung Galaxy Note 2 kijelző cseréjének lépései a készülék kikapcsolását követően az érintőceruza, a hátlap, az akkumulátor, a SIM kártya és a telefon középső keretének eltávolítását követően az alaplap és a hozzá csatlakozó szalagkábelek eltávolítása. Ezek után óvatosan kicserélhetjük a sérült Samsung Galaxy Note 2 kijelzőt.

Pro tipp

  • Ha meg szeretnénk óvni a Samsung Galaxy Note 2 kijelzőjét az esetleges sérülésektől, érdemes olyan tokot vásárolnunk, amely megóvja a telefon kijelzőjét.
  • Szerviznehézség: 6/10