Galaxy Note 3 akkumulátor csere 5.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy Note 3 készülék meghibásodására utalhat, ha a készülék kizárólag hálózati adapterre vagy USB kábellel számítógépünkhöz csatlakoztatva üzemképes, egyéb esetben a készülék kikapcsol vagy 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul, esetleg az akkumulátoron púposodást tapasztalunk. Az akkumulátor cseréjét a hátlap egyszerű lepattintását követően kicseréljük.

A Samsung Galaxy Note 3 készülék 3200 mAh akkumulátora gyári mérések szerint 420 óra készenléti idő és mintegy 21 óra telefonbeszélgetési időt garantál. A Samsung Galaxy Note 3 akkumulátora az okostelefonokra jellemző lítiumionos technológiával készült, cseréje viszonylag egyszerű folyamatok összessége, melynek ideje kb. 10 perc, így a javítási procedúra szervizünkben megvárható.

A cserélendő Samsung Galaxy Note 3 akkumulátor

A Samsung Galaxy Note 3 akkumulátora általában 2-3 év leforgása alatt hibásodik meg. A különböző akkumulátorok különböző élettartamra vannak kalibrálva, így sajnos pontosan mi sem tudjuk megmondani, hogy a Samsung Galaxy Note 3 akkumulátorai pontosan hány töltési fázist követően hibásodnak meg. Ha azt tapasztaljuk, hogy Galaxy Note 3 készülékünk a szokásosnál gyorsabban merül le, illetve csupán töltőre csatlakoztatva használható. Ritkábban ugyan, de előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy Note 3 akkumulátora felpúposodik. Ilyenkor azonnali cserére van szükség, hiszen az áramforrás bármikor felrobbanhat vagy belülről nyomhatja szét a készüléket.

A szerelés menete

Először is kikapcsoljuk a készüléket, majd óvatosan lepattintjuk annak hátlapját. Ezt követően óvatosan eltávolítjuk a Samsung Galaxy Note 3 üzemképtelen akkumulátorát és helyére új akkumulátort helyezünk.

Pro tipp

  • Érdemes odafigyelni az újonnan vásárolt Samsung Galaxy Note 3 akkumulátorok származási helyét ellenőrizni, ugyanis az olcsó, rossz minőségű akkumulátorok nagyobb kárt okozhatnak a készülékben, mint gondolnánk.
  • Ha Samsung Galaxy Note 3 készülékünk akkumulátora felpúposodik, ne habozzunk szervizbe vinni azt, ugyanis a felpúposodott Samsung Galaxy Note 3 akkumulátort egyéb károkat is okozhat készülékünkben.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10