Galaxy Note 4 akkumulátor csere 8.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy Note 4 akkumulátorának cseréje általában akkor esedékes, ha a készülék kizárólag hálózati adapterre vagy USB kábellel számítógépre csatlakoztatva működőképes, ellenkező esetben kikapcsol, extrém gyorsan lemerül. További problémákra utal, ha a készülék csak 10-30% közötti állapotra tölthető vagy ebben a tartományban azonnal kikapcsol, esetleg újraindul.

A legtöbb okostelefonnal vagy egyéb elektromos kütyüvel rendelkező személy szembesült már azzal a problémával, hogy készüléke túl gyorsan merül le, illetve azt már kizárólag töltőre való csatlakoztatás folyamán tudja használni. Nincs ez másképpen a Samsung Galaxy Note 4 esetében sem. A legtöbb Samsung készülék általában körülbelül 2 évet bír ki anélkül, hogy akkumulátor teljesítménye drasztikus csökkenésen menne keresztül.

A cserélendő Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor

A 3220 mAh töltéstároló képességgel rendelkező lítiumionos Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor meghibásodás esetén a készülék csak alacsony töltöttségi szintre tölthető vagy rosszabb esetben, ha nincs hálózati adapterre csatlakoztatva, nem is működik. Az interneten rendeget olcsó és nem megfelelő minőségű Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor kapható, azonban nem szabad engedni a csábításnak, a jó akkumulátorok megérik az árukat és meghálálják a bizalmat, ugyanis sokkal megbízhatóbb működést produkálnak, mint olcsóbb vetélytársaik.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor cseréje kifejezetten egyszerű folyamat, kevés szerviztapasztalattal rendelkezők számára is egyaránt elvégezhető javítási folyamat. A Samsung Galaxy Note 4 hátlapjának lepattintását követően óvatosan el kell távolítanunk az üzemképtelen akkumulátort, hogy a helyére az új áramforrást helyezhessük.

Pro tipp

  • A Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor üzemideje és élettartama meghosszabbítható, ha ügyelünk arra, hogy a készülék energiahasználatára.
  • A Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor állapota és terheltsége figyelemmel követhető és módosítható több ingyenes a Google Play-ről vagy a Galaxy Apps-ről elérhető alkalmazások segítségével
  • Szerviznehézségi szint: 2/10