Galaxy Note 4 kamera lencse csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Problémás a fényképezőgép? A hátlapi kamerával készített felvételeid mind homályosak és sötétek? Valószínűleg a Galaxy Note 4 hátlapi kamera lencse hibásodott meg. Hozd el telefonod szervizünkbe, szakértő kollégáink kicserélik a hibás alkatrészt, hogy újfent remek felvételeket tudj készíteni a készülékeddel!

A Galaxy Note 4 kamera lencse meghibásodásának jelei

  • Ha a fent említett problémákat tapasztalod, előfordulhat, hogy nem a lencsével, hanem magával az objektívvel van probléma, esetleg szoftveresen sem működik minden úgy, ahogy kellene.
  • Érdemes külső sérüléseket keresned, ha az elmúlt időszakban leejtetted a készüléked, betörhetett, karcolódott a lencse. Ebben az esetben nagyíts az elkészült képre, ha a folt növekszik rajta, egyértelemű a hiba oka.
  • Lehet, hogy a lencse párásodott, vagy épp olyan erősen koszolódott, ami tisztításra szorul. Ilyenkor nem kell cserélni az alkatrészt.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A Galaxy Note 4-be egy hibátlan, új és legfőképpen karcmentes kamera lencse kerül. Az új alkatrész ugyanolyan erősen védi majd az objektívet, ahogy elődje, tökéletes optikai tisztaságú, átengedi a fényt. Az új lencsével a képeid olyan jó minőségűek lesznek, mint azelőtt.

Miért válasszalak titeket?

  • Minden beérkezett alkatrészt megvizsgálunk, nem építünk be hibás kamera lencsét.
  • Nem mindig szükséges egy alkatrész cseréje. Kollégáink a munkafolyamat alatt megvizsgálják, ha tisztítással megoldódik a probléma, nem cserélik a lencsét.
  • Tapasztaltak vagyunk, több száz Galaxy telefont javítottunk már. Ismerjük a nehézségeket, a szerviz során fellépő hibafaktort minimálisra csökkentettük.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10