Galaxy Note 4 kijelző csere 64.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Samsung Galaxy Note 4 készülékünk kijelzője vagy annak szalagkábele mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) sérülhet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés is keletkezhet. Abban az esetben is a teljes kijelzőt kell kicserélni, ha az LCD kijelző nem, csak az érintőkijelző rongálódott meg.

A Samsung Galaxy Note 4 kijelzője elődmodelljéhez hasonlóan 5,7"-os kijelzővel rendelkezik, felbontása azonban erősebb, egészen pontosan 2560 x  1440. A képernyő méretéből adódóan a Samsung Galaxy Note 4 kijelzője a készülék legsérülékenyebb része.

A cserélendő Samsung Galaxy Note 4 kijelző

A Samsung Galaxy Note 4 kijelzőjének meghibásodása leginkább különböző mechanikai behatások következtében alakul ki. Ha például leejtjük vagy valamihez hozzáütjük készülékünket, a Samsung Galaxy Note 4 érintőüvege esetleg betörhet. Megtörténhet továbbá egy pontra irányuló erős nyomás esetén, hogy a Samsung Galaxy Note 4 LCD-je törik meg, ilyenkor a kijelző fehér képet adhat vagy különböző színfoltok jelenhetnek meg rajta. Szervizünkben a Samsung Galaxy Note 4 kijelző cseréje nagyjából 25-30 percet vesz igénybe, így a folyamat a helyszínen megvárható és figyelemmel kísérhető.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy Note 4 kijelző cseréjét semmiképp sem javasoljuk otthon elvégezni, hiszen az olykor még egy tapasztalt szervizesnek is problémát okozhat. Első lépésben a Samsung Galaxy Note 4 hátlapját, akkumulátorát majd SIM és - amennyiben a készülékben megtalálható - SD kártyáját távolítjuk el. Ezt követően kicsavarozzuk a telefon középső műanyag keretét és óvatosan leválasztjuk az alaplapra csatlakoztatott szalagkábeleket. Ezt követően férhetünk hozzá a Samsung Galaxy Note 4 kijelzőjéhez.

Pro tipp

  • A Samsung Galaxy Note 4 kijelző cseréjét bízzuk szakemberre, az avatatlan kezek ugyanis akár nagyobb kárt is okozhatnak a készülékben.
  • A Samsung Galaxy Note 4-hez kapható olyan edzett üveg kijelzővédő fólia, mely a karcok és repedések ellen nyújt védelmet.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10