Galaxy Note 5 akkumulátor csere 17.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a készüléked naponta többször is töltőre kell csatlakoztatni és már 20-30%-nál kikapcsol, akkumulátor cserére van szüksége. Minél tovább vársz, annál hamarabb fog lemerülni, sőt talán annyira felpúposodik, és a belső alkatrészekben is kárt tesz. Szerviztechnikus kollégáink precíz munkával cserélik a meghibásodott akkumulátort.

A Galaxy Note 5 akkumulátor meghibásodásának jelei

  • Fontos megemlíteni, hogy a készülékben több alkarész is van, ami az üzemidőért, illetve az optimális töltésért felel. Ha az alábbi pontokat is tapasztalod, nem feltétlenül az akkumulátor szorul cserére.
  • Mindegyik lehetőség közül a legegyértelműbb, ha a készüléked 4-5 óránál kevesebb ideig bírja töltő nélkül. Ilyenkor a telefon készenléti állapotban is gyorsan merül, de rossz esetben már egy telefonhívás is le tudja szívni az akkumulátort.
  • Előfordulhat, hogy az akkumulátor már teljesen értékét vesztette, így a készülék csak töltőre csatlakoztatva indul be.
  • Ha a telefon 20-30%-nál hirtelen kikapcsol, esetenként minden előjel nélkül újraindul, szintén az akkumulátor lehet a felelős.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A Galaxy Note 5 készülékbe egy új, eddig még egyáltalán nem használt akkumulátort építünk be. Ez azt jelenti, hogy a következő 300-500 feltöltési ciklusig (ami a valóságban 1-2 évet jelent), egészen biztosan remekül teljesít majd.

Miért válasszalak titeket?

  • A Galaxy Note 5 szétszerelése nem gyermekjáték. Több videó is kering az interneten a folyamatról, azonban érdemes tudni, hogy a szerviz során rengeteg apróbb-nagyobb malőrt elkövethet egy tapasztalatlan kéz, ami súlyos anyagi veszteséget jelent.
  • Nem építünk a készülékbe rossz minőségű alkatrészeket. Ahhoz, hogy megbizonyosodjunk az akkumulátor tökéletes állapotáról, a szerviz végén tesztelünk.
  • Nem probléma, ha vidéken laksz. Szervizfutár-szolgáltatásunkkal anélkül megoldjuk a problémád, hogy kitennéd a lábad a lakásból.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10