Galaxy Note 5 hátlap csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Galaxy Note 5 hátlapját akkor érdemes cserélned, ha az eltört, elcsúszott, vagy elvált a készülék többi alkatrészétől. Legtöbb esetben külső, mechanikai behatások következtében fordulhatnak elő ezek a problémák. Érdemes akkor is elhoznod szervizünkbe egy bevizsgálásra, ha nem tört el a hátlapja, de mégsem működik tökéletesen. Könnyen előfordulhat, hogy ilyenkor a belső alkatrészek valamelyike hibásodott meg.

A cserélendő Galaxy Note 5 hátlap

A telefon hátlapja minimalista design kapott, ami jelen esetben egyáltalán nem válik hátrányává a készüléknek, annál inkább előnyévé. A hátsó kamerán és LED-en kívül csak a Samsung logó díszeleg rajta. Az üveg borítású hátlap exkluzív érzetet kelt. Az impozáns külsőnek azonban komoly ára is van, az üveg rendkívül könnyedén karcolódik. Ez azt jelenti, hogy hosszabb használat alatt elkerülhetetlenné válik annak karcolódása, horzsolódása

A külső esztétikai hibák a készülék használatában természetesen nem zavaróak. Azonban a hátlap állapota nem mindig tükrözi a Note 5 valódi problémáit, ezért ajánljuk a telefon bevizsgálását.

A Galaxy Note 5 hátlap csere menete

Miután eltávolítottuk a SIM kártyatálcát, a kijelzőjével szemben az asztalra helyezzük a készüléket. A hátlapjának tapadását ragasztóanyag segíti, így azt meg kell olvasztanunk. Miután megolvasztottuk, pengetők segítségével felfeszítjük. Ezek a mozdulatok rendkívüli odafigyelést és tapasztalatot igényelnek.

Miután leválasztottuk a hátlapot, egy újra cseréljük, és visszaépítjük a telefont. Minden szerviz végén tesztnek vetjük alá a telefont, hogy megbizonyosodjunk róla, tökéletesen működik a készülék.

Pro tipp