Galaxy Note 8 akkumulátor csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Amint munkába értél, azonnal fel kell raknod a telefonod tölteni, különben az ebédidőig sem bírja? Az baj! Várjuk készüléked szervizünkben egy akkumulátor cserére, hogy a telefonod újra teljes értékű legyen. Szervziterheltségtől függően, az akkumulátort 1 óra alatt tudjuk cserélni.

A Galaxy Note 8 akkumulátor meghibásodásának jelei

  • A telefonokba épített Lítium-ion akkumulátorok legjobb esetben is 400-500 feltöltési ciklust bírnak elviselni. Ez azt jelenti, hogy 1-1,5 éven belül rohamosan változik negatív irányba az üzemidő.
  • Az akkumulátorokban képződő gázok megnövelik az alkatrész térfogatát, kinyomhatja a Note 8 kijelzőjét, amit majd csak súlyos összegekért cserélhetsz.
  • Ha egy fél napon keresztül sem bírja a készüléked töltés nélkül, egyértelműen cserére szorul az akkumulátor.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A készülékbe építendő akkumulátor természetesen 0 ciklussal rendelkezik, azaz eddig még egyszer sem töltötték fel, és egyszer sem merítették le. Az új alkatrésszel ismét képes lesz a telefonod 1 napon keresztül ébren maradni, akár intenzív használat mellett, és újabb 1,5 évig nem fogsz panaszkodni az üzemidőre.

Miért válasszalak titeket?

  • Minden szerelés végén leteszteljük a készüléket, hogy megbizonyosodjunk róla, az új akkumulátor tökéletesen üzemel.
  • Érdemes tudnod, hogy egy „rosszul töltő” telefon esetében nem csak akkumulátor poblémákra lehet gyanakodni. Előfordulhat, hogy a töltésvezérlővel lesz a probléma, amit a kezdő és tapasztalatlan szervizekben nem vennének észre. Szerviztechnikus kollégáink kiszűrik az esetleges hibákat és megfelelően javítják a készüléket.
  • Garantáltan 0 töltési ciklussal rendelkező akkumulátort építünk be, aminek üzemideje nem csökken majd 1-2 hónap használat után.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10