Galaxy Note 8 dock csatlakozó szalagkábel csere 22.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A dock csatlakozó szalagkábel extrém fizikai behatás avagy beázás hatására szokott csak sérülni - ha ez bekövetkezik, azt észlelheted, hogy a számítógép egyszerűen nem érzékeli a telefont vagy csak a kábel bizonyos pozícióba állításakor, és a töltéssel is probléma akad. Ez nyilván zavaró, ha éjjel töltöd a telefont, és éppen útnak indulnál - egy gyors csere viszont megoldja.

A Galaxy Note 8 dock csatlakozó szalagkábel meghibásodásának jelei

  • Ha azt veszed észre, hogy hiába hagyod a telefont a töltőn, az nem tölt, akkor lehet, hogy a szalagkábel miatt lép fel a hiba.
  • Az is utalhat erre, ha a számítógép egyszerűen nem érzékeli a készüléket, vagy csak olyankor, ha egy bizonyos pozícióba állítod azt.
  • Ha a szinkronizálás nem sikerül, akkor is lehetséges, hogy a szalagkábel miatt van.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Ha végeztünk a cserével, ismét gondtalanul használhatod majd a dockot: bármikor nyugodtan a töltőre bízhatod a telefonodat, kényelmesen szinkronizálhatod médiafájljaidat és adataidat, trükközés, mérgelődés nélkül. Ezt garantálja, hogy mindig csak a legjobb minőségű, válogatott alkatrészekkel dolgozunk, és mielőtt visszakapod tőlünk a dockot, természetesen alaposan le is teszteljük azt.

Miért válasszalak titeket?

  • Szinte biztos, hogy van nálunk raktáron a megfelelő alkatrészből - mielőtt jönnél, csörögj ránk, hogy biztosan azonnal nekiállhassunk a javításnak.
  • Kollégáink a legjobb, legmodernebb eszközökkel dolgoznak, és tudásuk folyamatos fejlesztésére is odafigyelünk.
  • Mielőtt visszakapod a dockot, leteszteljük, hogy garantáltan hibamentesen működjön, ha pedig végeztünk, szívesen elmondjuk, pontosan mi okozhatta a gondot és a jövőben hogyan kerülheted el.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10