Galaxy S3 akkumulátor csere 6.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S3 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék a mindennapi használat során a szokásosnál gyorsabban merül le, 10-30%-on lévő töltöttség esetén kikapcsol, esetleg töltőre való csatlakoztatás nélkül nem is működik. A Samsung Galaxy S3 akkumulátorcseréje során az alkatrészt teljes egészében kicserélik, javítása nem lehetséges.

A Samsung Galaxy S3 akkumulátora egy beépített, lítiumionos akkumulátor. Az akkumulátor töltések sorozatát követően egy bizonyos idő elteltével veszít töltésmegtartó képességéből, mely csökkenti a készülék üzemidejét. Ilyen esetekben a Samsung Galaxy S3 akkumulátor cseréje szükségeltetik.

A cserélendő Samsung Galaxy S3 akkumulátor

Ha azt tapasztaljuk, hogy a Samsung Galaxy S3 akkumulátora töltőre való csatlakozás nélkül nagyon rövid ideig vagy egyáltalán nem működik vagy, ha 10-30%-nál magasabb töltöttségi szintet nem vesz fel, minden bizonnyal a Samsung Galaxy S3 akkumulátor cseréje szükséges. Extrémebb esetekben előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S3 akkumulátora felpúposodik, rosszabb esetben felrobban, így ha fizikai deformációt vélünk felfedezni telefonunk akkumulátorán, érdemes azon nyomban szervizbe vinni a készüléket.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy S3 akkumulátor cseréje nem bonyolult, ahogyan ezt már tapasztalhattuk a korábbi modellek esetében is. A hátlap eltávolítását követően egyszerűen csak kipattintjuk az akkumulátort és behelyezzük az új alkatrészt.

Pro tipp

  • A Samsung Galaxy S3 akkumulátor élettartama és üzemideje különböző ingyenesen beszerezhető applikációkkal a teljesítmény tudatos módosításával növelhető.
  • Óvakodjunk az olcsó, távol-keleti Samsung Galaxy S3 akkumulátorok vételétől!
  • Szerviznehézségi faktor: 2/10