Galaxy S3 mini akkumulátor csere 5.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S3 mini készülék esetében akkor beszélhetünk az akkumulátor meghibásodásáról, ha a telefon csak hálózatról, esetleg USB kábellel csatlakoztatva számítógépről töltve működőképes. Amennyiben a készülék a töltőkábel eltávolítását követően kikapcsol vagy túl gyorsan merül le, az alkatrészt cserélni kell. Egy Samsung Galaxy S3 mini akkumulátorának cseréje kb. 10 percet vesz igénybe.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S3 mini akkumulátora a szokásosnál sokkal gyorsabban merül le. Amennyiben azonban ez egymás után többször, huzamosabb ideig előforduló jelenség, úgy valószínűsíthető, hogy a Samsung Galaxy S3 mini akkumulátor cseréjére van szükség a probléma megszüntetéséhez.

A cserélendő Samsung Galaxy S3 mini akkumulátor

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy a Samsung Galaxy S3 mini készülékünk akkumulátora 10-30%-os szintnél magasabb töltöttségnél magasabbat nem képes felvenni vagy ezen a szinten azonnal lemerül, az alkatrész cserére szorul. Ha a készülék a megszokottnál gyorsabban merül le, érdemes ellenőrizni, hogy az extrém merülést meggátolhatjuk-e a különböző applikációk kikapcsolásával. A Samsung Galaxy S3 akkumulátor cseréje kb. fél órát vesz igénybe.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy S3 mini akkumulátor cseréje elődmodelljeihez hasonlóan kimondottan egyszerű folyamat. A készülék hátlapját óvatosan lepattintjuk, majd kicseréljük a meghibásodott akkumulátort. Még ezen egyszerű javítási procedúra ellenére is érdemes szervizhez fordulni, ugyanis a magán úton beszerzett Samsung Glaxy S3 mini akkumulátorok minősége olykor hagynak némi kívánni valót maguk után.

Pro tipp

  • Mindig ellenőrizzük, hogy éjszaka kikapcsoltunk-e minden funkciót, melyre nincs szükségünk, hogy így is növeljük a Samsung Galaxy S3 mini akkumulátor élettartamát.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10