Galaxy S4 mini akkumulátor csere 6.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S4 mini akkumulátorának cseréje általában akkor esedékes, ha a készülék kizárólag hálózatra vagy USB kábellel számítógépre csatlakoztatva működőképes, ellenkező esetben kikapcsol, extrém gyorsan lemerül. További problémákra utal, ha a készülék csak 10-30% közötti állapotra tölthető vagy ebben a tartományban azonnal kikapcsol, esetleg újraindul.

A Samsung Galaxy S4 mini lítiumionos akkumulátora a gyártó adatai szerint 370 óra készenléti- és 17 óra beszélgetési időt garantál. Bizonyára többen tapasztaltuk már, hogy bár a gyártók igyekeznek az általuk mért adatok alatti számokat közölni egy-egy készülék bemutatásakor, sokszor még így is erősen elszámolják magukat.

A cserélendő Samsung Galaxy S4 mini akkumulátor

A Samsung Galaxy S4 mini akkumulátor cseréje több okból kifolyólag is indokolt lehet. Szerencsére a különböző elektronikai eszközök akkumulátor problémái egyszerűen és szinte teljes biztossággal kiszűrhetők. Amennyiben például telefonunk kizárólag töltőre csatlakoztatva működik vagy hálózati áramforrásra való csatlakoztatás alkalmával nem képes annyi töltésmennyiséget tárolni, mely elegendő a mindennapi használat során felmerülő energiaigény kielégítésére, minden valószínűséggel a Samsung Galaxy S4 mini akkumulátora hibásodott meg. További Samsung Galaxy S4 mini akkumulátor hibajel lehet az ingadozó töltöttségi szint, illetve az akkumulátor felpúposodása, mely rosszabb esetben az alkatrész felrobbanásához is vezethet.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy S4 mini akkumulátor csere folyamata gyakorlatilag semmiben sem különbözik a legtöbb Samsung Galaxy típusú készülékéitől. Egyszerűen lepattintjuk a Samsung Galaxy S4 mini hátlapját, majd ezt követően a meghibásodott akkumulátort új alkatrésszel helyettesítjük.

Pro tipp

  • Ne bízzon meg az olcsó, ellenőrizetlen forrásoktól származó Samsung Galaxy S4 mini akkumulátorokban.
  • Ha a Samsung Galaxy S4 mini akkumulátora felpúposodik vagy egyéb módon deformálódik, azonnali szervizre van szüksége, ne kockáztassuk az otthoni szerelést!
  • Szerviznehézségi szint: 2/10