Galaxy S5 akkumulátor csere 4.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S5 akkumulátorának cseréje indokolt, ha a készülék csak a hálózati- vagy USB csatlakozás során működőképes, egyébként rövid idő alatt kikapcsol. Akkumulátori problémákra utalhat még, ha a telefon 10-30%-os töltöttség esetén is kikapcsol. A Samsung Galaxy S5 akkumulátor cseréje 5 percet vesz igénybe.

A Samsung Galaxy S5 akkumulátora nem sokban ugyan, de valamelyest előrelépést mutat elődjéhez, a Galaxy S4-hez képest. A gyártási technológia megegyezik, a különbség a Galaxy S5 magasabb, mintegy 2800 mAh kapacitású akkumulátorában rejlik. Az alkatrész egy feltöltéssel 390 órányi készenlétre és 21 órányi beszélgetésre ad lehetőséget.

A cserélendő Samsung Galaxy S5 akkumulátor

A Samsung Galaxy S5 akkumulátor cseréje abban az esetben szükséges, ha a készülék a töltőkábelre csatlakoztatva hibátlanul működik, azonban ha kihúzzuk a kábelt, a telefon kikapcsol vagy újraindul. Abban az esetben is célszerű az alkatrész cseréje, ha a Samsung Galaxy S5 készülékünk extrém gyorsan lemerül, illetve 10-30%-on felüli töltöttséget nem vesz fel, illetve ezen a töltöttségi szinten a telefon kikapcsol. Előfordulhat az is, hogy bekapcsolás után magasabb töltöttséget mutat, mint kikapcsolás előtt.

A készülék melegítése és a kijelzőjének eltávolítása során a telefont borító festékréteg lepereghet.

Az akkumulátor cseréjének menete

A Samsung Galaxy S5 akkumulátor cseréje a következőképpen zajlik: működésen kívül helyezzük a készüléket, majd óvatosan eltávolítjuk a hátlapot. Ezt követően óvatosan kivesszük a meghibásodott akkumulátort és az újat tesszük a helyére.

Pro tippek

  • Óvakodjunk a túl olcsónak tűnő akkumulátoroktól, mert ezen alkatrészek könnyen felpúposodhatnak, rosszabb esetben felrobbanhatnak!
  • Nappali fénynél csökkentsük a készülék fényerejét!
  • Szerviznehézség: 1/10