Galaxy S5 mini kijelző csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Amennyiben Samsung Galaxy S5 mini készülékünk kijelzője vagy a hozzátartozó szalagkábel mechanikai behatások következtében (leejtés, ütődés, stb.) megsérül, előfordulhat, hogy a képernyőn nincs kép, a telefon érintőfelülete nem reagál, esetleg a kijelzőn látható sérülés keletkezik. Az imént említett problémák mindegyikére a teljes kijelző cseréje jelent megoldást.

A Samsung Galaxy S5 mini kijelzője egy 4,5"-os, 1280*720 pixel felbontású HD Super Amoled kijelző, melynek pixelsűrűsége 326 PPI. Az S5 mini kijelzője - ahogyan azt az S3 mini és az S4 mini esetében már tapasztalhattuk, - az elődmodell, az S5 kicsinyített változata. A Samsung Galaxy S5 mini a készülék legsérülékenyebb része.

A cserélendő Samsung Galaxy S5 mini kijelző

A Samsung Galaxy S5 mini kijelzőjének meghibásodása legtöbbször leejtés vagy ütődés során sérül. Ilyenkor az érintőkijelzőn repedések, törések vagy az LCD-n különböző színfoltok jelenhetnek meg. Nagyon kevés esetben, de előfordulhat, hogy a kijelző meghibásodása szoftveres eredetű. Ilyenkor azon fotók, illetve videók, melyek a Samsung Galaxy S5 mini kijelzőjén képhibával jelennek meg, más eszközön szebb minőségben megtekinthető és ezen hibát beállítás módosításokkal vagy újra szoftverezéssel nem lehet megszüntetni, minden bizonnyal az S5 mini kijelzőjének javítása vagy cseréje indokolt.

A szerelés menete

Valószínűleg mindenki számára egyértelmű, de a szervizelés menete a telefon kikapcsolásával veszi kezdetét. Ezt követően a Samsung Galaxy S5 mini hátlapját távolítjuk el, hogy hozzáférhessünk a szintén eltávolítandó SIM kártyához, micro USB memóriakártyához, az alaplapra csatlakoztatott szalagkábelek és egyéb portokhoz. A Samsung Galaxy S5 mini kijelzője csak egyben cserélhető, azaz az érintőüveg és az LCD cseréje külön-külön nem lehetséges.

Pro tipp

  • Rengeteg Samsung Galaxy S5 mini kijelzővédő fólia kapható és ezek használata valóban védelmet nyújt készülékünk számára az esetleges sérülések nagy részétől
  • Az olcsón beszerezhető, nem hiteles, gyártótól származó alkatrészek csalódást kelthetnek használat során
  • Szerelésnehézségi szint: 6/10