Galaxy S6 Edge akkumulátor csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az S6 Edge hátlapját nem lehet egyszerűen felpattintani, így a Galaxy S6 Edge akkumulátor csere folyamata is komolyabb szakértelmet kíván. Ha készülékünk csak hálózatra csatlakoztatva működik, de a töltőkábelről való lecsatlakoztatást követően kikapcsol vagy 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul vagy kikapcsol, esetleg az akkumulátor felpúposodik, mindenképpen cserélni kell!

A Samsung Galaxy S6 Edge energiahasználata meglehetősen megnövekedett elődmodelljeihez képest és úgy a gyártók, mint a felhasználók által az egyik legfontosabbnak vélt kérdés az volt, a készülék akkumulátora képes-e megfelelően kiszolgálni annak energiaszükségletét. A felhasználók többnyire elégedettek a készülék üzemidejével, hiszen bár tapasztalataik szerint a telefon az elődökhöz képest valamivel gyorsabban merül, a vezetéknélküli töltők nem okoznak csalódást és gyors töltést biztosítanak a Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátora számára.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátor

 A Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátor kapacitása 2600 mAh, mely meglepő módon alacsonyabb, mint a Galaxy S5 kapacitása. Ezt a döntést a gyártó azzal magyarázta, hogy az új fejlesztések arra törekszenek, hogy a készülék minél kevesebb energiát fogyasszon működése során. A gyártó mérései szerint az akkumulátor egyetlen feltöltéssel 18 órányi beszélgetést garantál. A Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátor cseréje akkor válik szükségessé, ha készülékünk kizárólag hálózatra vagy USB csatlakozóval számítógépre csatlakoztatva működik, máskülönben be sem kapcsol vagy nagyon rövid ideig üzemképes. Az ilyen problémák esetén a szoftverbeállítások módosítása már nem jelent megoldást, a Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátorának cseréje szükséges.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátorát a készülék középső kerete teljes mértékben lefedi és eltakarja. Ha a középkeretet eltávolítjuk, láthatóvá válik számunkra a telefon akkumulátora. Ahhoz, hogy a Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátorát kivehessük, óvatosan el kell távolítanunk a kamera modulokat és az alaplapot is. A Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátora egy külön porttal csatlakozik a készülék alaplapjához.

Pro tipp

  • Rengeteg hasznos tippek olvashatunk különböző blogokon és fórumokon arról, hogyan növelhetjük a Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátorának élettartamát és üzemidejét.
  • Kerüljük a túl olcsó és nem ellenőrizhető forrásból szármató Samsung Galaxy S6 Edge akkumulátorok vásárlását, ugyanis ezek kapacitása és minősége mélyen alulmúlja az eredeti alkatrészekéit.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10