Galaxy S6 Edge Plus bekapcsoló gomb szalagkábel csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy S6 Edge Plus bekapcsoló gomb nem reagál a megnyomásra, akkor vagy a gomb, vagy a szalagkábel meghibásodott. Ha a második eset áll fenn, akkor a Samsung Galaxy S6 Edge Plus bekapcsoló gomb szalagkábel cserére van szükség.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus bekapcsoló gomb szalagkábel

Normál használat mellett nem jellemző a bekapcsoló gomb szalagkábel meghibásodása, viszont, ha nagyon extrém hatások érik a Galaxy S6 Edge Plus-t, akkor előfordulhat, hogy maga a bekapcsoló gomb hibásodik meg vagy, a gomb szalagkábele sérül, így megszakad a kapcsolat a gomb és a készülék „agya” (alaplapja) között, ezáltal nem lesz reakció a készülék részéről a gomb megnyomására.

Tehát, ha azt tapasztalod, hogy a Galaxy S6 Edge Plus készüléked egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen reagál a bekapcsoló gomb megnyomására, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy szakszervizben nézesd meg a készüléket.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus bekapcsoló gomb szalagkábel csere menete

A Galaxy S6 Edge Plus bekapcsoló gomb szalagkábel cseréhez legelőször a hátlapot kell eltávolítani, melyet ragasztóval rögzítettek a középkerethez. Ezt követően néhány csavar eltávolításával leemeljük a középkeretet, melynek oldalán a bekapcsoló gomb és szalagkábele is helyet kapott. Óvatos mozdulatokkal eltávolítjuk a meghibásodott szalagkábelt, majd az új, gyári Samsung Galaxy S6 Edge Plus bekapcsoló gomb szalagkábel beszerelése után visszacsavarozzuk a középkeretet, majd hozzáragasztjuk a hátlapot. A ragasztás kb. 2-3 óra alatt szilárdul meg, így a teljes szervizelési idő kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Szerviznehézségi szint: