Galaxy S6 Edge Plus beszéd hangszóró csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Abban az esetben, ha telefonáláskor nem hallod a vonal másik végén beszélő felet, a Samsung Galaxy S6 Edge Plus beszéd hangszóró csere oldhatja meg a problémát.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus beszéd hangszóró

A Galaxy S6 Edge Plus beszéd hangszórója felelős azért, hogy telefonbeszélgetésekkor a vonal másik végén lévő felet megfelelően halljuk, így ha ez az alkatrész meghibásodik, akkor kevésbé vagy egyáltalán nem halljuk beszélgető társunkat. Teszteld le, hogy telefonbeszélgetés során a telefont kihangosítva az alsó hangszórón keresztül megfelelő e a hangminőség, ha igen, akkor ez megerősíti a beszéd hangszóró meghibásodását.

Extrém sérülés vagy beázás, esetleg szennyeződés hatására hibásodhat meg az alkatrész. Bizonyos esetekben a beszéd hangszóró alapos tisztítása megoldást jelenthet a problémára, viszont ha ezek után sem működik hibátlanul az alkatrész, akkor a Samsung Galaxy S6 Edge Plus beszéd hangszóró csere fogja megoldani a problémát.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus beszéd hangszóró csere menete

A Galaxy S6 Edge Plus beszéd hangszóró cseréhez a hátlapot el kell távolítani, melyet a gyári ragasztás miatt egy hőfúvó pisztoly segítségével felmelegítünk. A ragasztó felengedése után tapadókorong és egy vékony műanyag pengetővel óvatosan leválasztjuk a hátlapot a középkeretről.

Ezt követően a csengő hangszóró szalagkábelét lecsatlakoztatjuk az alaplapról, majd kivesszük a meghibásodott alkatrészt. Végül az új, gyári Samsung Galaxy S6 Edge Plus csengő hangszóró beszerelése és csatlakoztatása után összeszereljük a készüléket. A ragasztó száradási ideje miatt a szervizelés kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Telefonbeszélgetés során győződjünk meg róla, hogy megfelelő e a hangerő szintje
  • Óvjuk a Galaxy S6 Edge Plus készülékünket az extrém ütődéstől és a beázástól
  • Szerviznehézségi szint: